S SKUTERJEM ZDIVJAL MIMO ZAPORE: Po padcu so mu policisti našteli zajeten kup prekrškov (FOTO)

Kronika

Včeraj ob 12.25 so imeli policisti v Pivki v postopku 48-letnika, ki se je vozil s skuterjem po cesti, kjer je zapora. Zaradi neprilagojene hitrosti je izgubil oblast nad vozilom in padel. Izkazalo se je, da nima vozniškega dovoljenja, registrska oznaka je bila natisnjena, registracija pa je že potekla. Odredili so mu strokovni pregled na mamila, čaka ga kazenska ovadba.

Nesreča skuterista v Pivki. Foto: PGD Pivka

Včeraj ob 6.07 se je v Pivki zgodila še ena hujša nesreča. 30-letni voznik je z avtomobilom trčil v 50-letnika, ki je pravilno prečkal cesto preko označenega prehoda za pešce. Pešca je vrglo na pokrov motorja, nato pa je padel. Odpeljan je bil v UKC Ljubljana.

Drzna tatvina torbice v Kopru

Včeraj je v Kopru neznanec moškemu ukradel torbo, ki jo je odložil na polico. V torbi je imel osebne dokumente, bančno kartico, telefon in nekaj gotovine.

Na Kozini je neznanec iz trgovine ukradel za 300 evrov palet.

Vlomili so v eno od šol v Postojni. Nastala je le materialna škoda, ukradli niso ničesar.

Nesreča skuterista v Pivki. Foto: PGD Pivka

Večkrat prišel v koprsko trgovino razgrajat

Včeraj popoldne je 31-letnik večkrat prišel v eno od koprskih trgovin, kjer je razgrajal in grozil zaposlenim. Policisti so ga izsledili, mu napisali plačilni nalog, potem pa je zdravnik zanj odredil hospitalizacijo.

Srb z nemškim avtom prevažal Turke

Sinoči ob 19.40 so policisti pri Gračišču ustavili voznika avtomobila Opel karavan, nemških registrskih oznak, ki ga je vozil 48-letni Srb. Z njim se je v vozilu peljalo še pet turških državljanov, ki so v Slovenijo vstopili nelegalno. Voznika čaka kazenska ovadba.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija