S PASTORKOM IMATA ŽE DRUGEGA OTROKA: Bivšega moža je varala kar doma (FOTO, VIDEO)

Svet

Marina Balmaševa je 35-letna ruska mati, ki je postala znana potem, ko je razkrila svojo zvezo z 21-letnim Vladimirjem. Vladimir je bil nekoč Marinin pastorek in jo je poznal od svojega sedmega leta dalje. Iskrica je preskočila med njegovimi študentskimi počitnicami, ko se je vrnil domov. Takrat je v Marini počasi začela zoreti odločitev, da se loči od Vladimirjevega očeta Alekseja, s katerim je bila poročena deset let. Pred kratkim sta z nekdanjim pastorkom dobila že drugega otroka.

Bivšemu možu Alekseju je bilo očitno zelo težko sprejeti dejstvo, da ga je Marina zapustila in se znašla v zvezi s svojim pastorkom. Povedal je, da je zapeljala njegovega sina, ki nikoli prej ni imel dekleta. Pravi, da bi ji oprostil prevaro, če to ne bi bilo z njegovim sinom. V Vladimirjevo posteljo naj bi šla tudi ponoči, ko je Aleksej spal, potem pa se vračala v moževo posteljo, kot da se ni nič zgodilo. Aleksej z Vladimirjem ne govori.

Kakorkoli, Marina in Vladimir sta se odločila za poroko, sklenila predporočno pogodbo in skupaj imata že drugega otroka. Rusinja je o svoji ljubezni javno spregovorila in povedala, da se je Vladimir vanjo zaljubil z vsemi njenimi brazgotinami po kirurških posegih, celulitom in povešeno kožo. Kljub temu, da je prejela veliko kritik in negativnih komentarjev glede njune zveze, saj je bil Vladimir nekoč njen pastorek, se oba trudita dokazovati, da je njuna ljubezen iskrena in resnična.

Zgodba o Marinini in Vladimirjevi ljubezni je bila predstavljena s strani različnih svetovnih medijev, kot so BBC, Daily Mail, Metro, Sun, New York Post in drugi. Mnogi z zanimanjem spremljajo to "nenavadno" partnersko zvezo, ki dokazuje, da ljubezen nima meja.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija