S KOLIKIMI SI SPALA? 11 žensk je iskreno spregovorilo o seksu

Trendi

V preteklosti so raziskave o številu spolnih partnerjev redno pokazale neenako število partnerjev pri moških in ženskah, kar je nakazovalo, da je močnejši spol s številom nekoliko pretiraval, ženske pa so ga posledično zmanjševale. A danes je dejstvo, da je večje število spolnih partnerjev družbeno sprejemljivejše kot na primer pred 20 leti. Preberite si 11 odkritih izpovedi žensk o svojih spolnih izkušnjah.

Biseksualna 26-letna ženska je zamenjala je 36 spolnih partnerjev: "Ta številka zame nima pomena. Zame je bil seks večinoma nepričakovan, raziskovalno dejanje ali pa se je zgodil v zadnjem trenutku. Večine ljudi nisem videla dvakrat."

23-letnica je spala z dvema moškima: "Vedno sem bila v resnih zvezah. Sem zelo seksualna oseba in bi seksala s skoraj vsemi, ki jih vidim, vendar še nisem doživela priložnostnega seksa."

Homoseksualna 24-letnica je spala s 30 ženskami: "Všeč mi je moja postava in vesela sem, da imam toliko izkušenj. Skozi odnose z drugimi sem se veliko naučila o sebi, kaj mi ustreza, kaj imam rada, česa nočem. Z eno žensko sem skupaj že tri leta. Starejša je od mene, jaz pa sem bolj izkušena. Ne počutim se, kot da bi mi kaj manjkalo, ker imam spolne odnose samo z njo."

34-letnica je spala z 12 moškimi: "Poročila sem se z osebo, s katero sem imel prvi seks, in bil je moj edini od sedemnajstega do enaintridesetega leta. Verjela sem, da obstajajo pomembnejše stvari kot seks. Potem sem začela spati z drugimi. Priložnostni seks je vznemirljiv in dobro vpliva na mojo samopodobo."

27-letnica je spala s štirimi moškimi: "Svoje telo doživljam kot tempelj. Želim, da moja številka ostane čim nižja. Samo enkrat sem spala z moškim, ki ni bil moj fant. Mislim, da je seks boljši, ko si zaljubljen."

29-letnica je spala s 47 moškimi: "Moja številka je zame povsem naravna. Verjamem, da je nekoliko višja od večine ljudi. Zanimivo je pogledati nazaj. Ko sem bila mlajša, sem imela tudi slabe izkušnje, tudi mene so spolno nadlegovali. V dvajsetih letih se je situacija izboljšala in moje spolne izkušnje so zelo zadovoljive. Bila so obdobja, ko sem bila v zvezi, pa tudi obdobja, ko sem imela več naključnih partnerjev hkrati."

34-letnica je spala s šestimi moškimi: "Z vsakim sem bil povezana. In čeprav obžalujem zvezo z enim ali dvema, sem se nekaj naučila o sebi. Nikoli nisem imela več partnerjev hkrati."

25-letnica je še vedno nedolžna: "Morda se komu zdi presenetljivo, vendar sem pravzaprav ponosna, da je tako. Živimo v času, ko naj bi imeli spolne odnose pred 20. letom starosti. Ne pogrešam nečesa, česar nisem doživela. Verjamem, da bom seksala ob pravem času."

Homoseksualna 26-letnica je spala z 20 ženskami: "Svojim partnerkam ne govorim o svoji številki. Zdi se mi, da ljudje negativno gledajo na ženske, ki so spale z več kot petimi do sedmimi osebami."

28-letnica je spala s petimi moškimi: "V svojo številko vključujem tudi dva oralna seksa, ker sta bila enako intimna. Partnerjem ne govorim o svoji številki in o tem ne sprašujem njih."

24-letnica je spala s sedmimi moškimi: "Dolgo časa sem bil v resni zvezi in večino spolnih izkušenj sem imela po razhodu. Ne strinjam se s trditvijo, da je ženska večja dama, če je spala z manj ljudmi. Ženske seks potrebujemo iz različnih razlogov, dobrih in slabih: Zaradi pomanjkanja samozavesti, potrebe po nadzoru, zaradi zmanjšanja stresa, zaradi močnega poželenja ali potrebe po nadomestitvi ljubezni s seksom."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija