S HITRO INTERVENCIJO PREPREČILI TRAGEDIJO V OKOLICI HRPELJ: Obnemoglo so jo našli v gozdu

Kronika

Minuli petek so bili policisti Policijske uprave (PU) Koper obveščeni o poskusu samomora v okolici Hrpelj. 57-letnica je o svoji nameri obvestila sorodnico, ta pa je poklicala pomoč. Policisti so nemudoma odreagirali, žensko našli v gozdu in jo rešili.

Fotografija je simbolična. 

Policisti so bili o poskusu samomora v okolici Hrpelj obveščeni v petek, 10. aprila, dopoldne. Ženska je po telefonu sorodnici povedala, da bo storila samomor. "OKC je pravilno ocenil nujnost zadeve in na kraj nemudoma poleg policijske patrulje Policijske postaje (PP) Kozina napotil še vodnika službenega psa in lokalnega kriminalista PP Kozina," so sporočili s PU Koper.

Kriminalist, ki je teren pregledoval skupaj z vodnikom službenega psa, je 57-letno gospo našel v gozdu, približno 500 metrov od hiše. Pred odhodom od doma je pojedla več različnih tablet, ki jih je prejemala na recept, v gozdu pa je obnemogla. Na kraj so bili poklicani reševalci, ki so gospo oskrbeli in odpeljali v bolnišnico.

"Zgodba obnemogle gospe se najbrž brez takojšnje pomoči ne bi tako zaključila. Seveda je ob tem pomembna tudi razsodnost in pravočasno obvestilo prve klicateljice," so še zapisali na koprski PU.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija