RYANAIR ŠIRI LETALSKO PONUDBO IZ ISTRE: Dve novi letalski liniji iz Pulja, ena z Reke

Istra

Nizkocenovni letalski prevoznik Ryanair bo okrepil svoje linije s puljskega letališča, v prihodnjem letu sicer odpira kar šest novih s Hrvaške. Novi leti iz Pulja proti Nemčiji se odpirajo marca, proti Poljski pa junija.

Letala Boeing 737 s kapaciteto 180 potnikov bodo junija začela leteti proti Nemčiji in Poljski tudi z letališča v Zadru. Iz Zadra in Reke pa bo mogoče po nižjih cenah leteti tudi v nekatera italijanska mesta.

Od 26. marca bo mogoče iz Pulja poleteti v Düsseldorf. 2. junija se odpira letalska povezava med Puljem in Katowicami ter med Zadrom in Rzeszówom. Od 3. junija bo mogoče leteti iz Zadra v Münster, od 4. junija pa še v Milano. 3. julija se odpira letalska linija med Reko in italijanskim Bergamom.

Eno novo letalsko linijo bo Ryanair odprl tudi v črnogorski Podgorici, od koder bo mogoče leteti do Gdanska.

In če so nekateri nad novo ponudbo navdušeni, pa je del hrvaške javnosti skeptičen predvsem zaradi načina poslovanja nizkocenovnih letalskih prevoznikov, ker v zadnjem trenutku odpovedujejo lete, če niso zadovoljni z zapolnjenostjo letala. Očitno pa je hrvaško tržišče donosno. Ryanair ima v Zagrebu bazirana že štiri letala, v Zadru pa tri.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija