RUBRIKA "SAJ NE MOREŠ VERJETI" S SLOVENSKIH AVTOCEST: Lahko se zahvali prisebnemu vozniku (VIDEO)

Slovenija

Potem, ko sta se v slabih vremenskih razmerah na avtocesti v okolici Celja in včeraj tudi na primorski avtocesti kameri nastavila pozornosti željna ženska in moški, je včeraj na dolenjski avtocesti "izzival usodo" motorist. 

Prisebnemu vozniku in njegovemu sopotniku, ki sta pravočasno ukrepala, gre zahvala, da se je kljub padcu za motorista in druge udeležence v prometu končalo brez hujših posledic, so zapisali v zavodu Ustvarimo reševalni pas.

Da bi v nepredvidljivh zimskih razmerah varno prispeli do cilja, se na pot ne odpravljajte brez zimske opreme, vožnjo pa prilagodite razmeram na cesti. Varnostno razdaljo še povečajte, ne ovirajte plužnih skupin in ne pozabite na reševalni pas v primeru zastojev na avtocestah.

Rubrika "saj ne moreš verjeti" Včeraj na dolenjski avtocesti... Le vozniku in sovozniku osebnega vozila gre zahvala, da sta predvidela situacijo in obvarovala motorista, da ga ni kdo povozil. Video: FB MOTORISTI, Brane Z. #ozaveščamo #skupaj #zastoj #LevoDesno #zavodreševalnipas #reševalnipas #RešiŽivljenje

Objavil/a Ustvarimo Reševalni PAS na avtocestah dne Torek, 24. januar 2023

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
magik |  24 .01. 2023 ob  11: 46
14
In kje je policija? Na toplem?
Plačo imajo ne glede na vreme!