ROP NA STRUNJANSKI PLAŽI: Koprski policisti iščejo tri fante

Kronika

Včeraj zvečer je policiste poklical 24-letnik doma iz okolice Ljubljane. Povedal je, da je bil v kajaku ob strunjanski plaži, ko so do njega prišli trije fantje. Eden od njih ga je vprašal, če mu posodi kajak, kar je odklonil. Takrat naj bi ga druga dva prijela za roke, prvi pa je vzel kajak in odveslal proti Pacugu. Nato sta s kraja odšla tudi druga dva, so sporočili s koprske policijske uprave. Kajak je bil rabljen, rdeče – rumene barve, vreden 200 evrov. Policisti obravnavajo kaznivo dejanje ropa.

Včeraj popoldan so policisti v Kopru zasegli mladoletnemu domačinu predelan moped znamke Piaggio, tipa Zip 50. Sledi obdolžilni predlog.

V Dekanih je neznana ženska vstopila v stanovanjsko hišo in lastnici vsiljivo ponujala ter prodajala blago. Pri tem jo prepričala, da je kupila tri kose oblačil. Ob tem je neznanka opazila večjo količino denarja, ki ga je lastnica pospravila v predal. Ko je lastnica stanovanjske hiše zapustila prostor, je omenjena neznanka iz predala ukradla 650 evrov. Šlo naj bi za mlajšo žensko, temnejše polti, ki je bila oblečena v temna oblačila, s seboj pa je imela večjo vrečko s perilom, ki ga je ponujala.

Pri Kortah je nekdo domačinu vlomil v zidano lopo, iz katere je ukradel frezo znamke Labin progress, staro 30 let, in rotovator, prav tako star 30 let. Lastnik je oškodovan za 450 evrov.

Deli novico:

Resnica |  20 .09. 2018 ob  09: 17
-2
kakšne barve so bili ti trije...'''''kakšen jezik so govorili...kajak pa rabijo za prevoz Hrvaška- Slovenija...Savudrija Lucija..
a_res |  19 .09. 2018 ob  17: 44
rop? torej oborožena tatvina?
Bobi |  19 .09. 2018 ob  16: 29
Klošarčići v Izoli 13/14 let vsi imajo predelane skuterje.
Vozijo po promenadi 70km na uro policija in redarska služba nič
Justino |  19 .09. 2018 ob  14: 09
Same barabe na obali.