ROP NA OBMOČJU PU KOPER: Zamaskiran moški najprej presenetil z nunčaki, nato še s katano

Kronika

Sinoči ob 22.40 so bili na Policijski upravi (PU) Koper obveščeni o ropu v Postojni. V sobo oškodovanca je prišel zamaskiran moški z nunčaki in mu vzel denar. S sostanovalcem sta ga skušala zadržati, vendar je potegnil katano, zatem pa pobegnil. Policisti intenzivno zbirajo informacije.

Fotografija je simbolična. 

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 41 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 113 klicev. Obravnavali so pet prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so dve vozili. S področja kriminalitete so obravnavali tri tatvine in rop ter dve nasilji v družini. Zaradi kršitev javnega reda sta bili dve intervenciji.

Koprski policisti so 43-letnemu vozniku zasegli osebni avto, ker ga je vozil brez vozniškega dovoljenja. Sledi mu obdolžilni predlog.

Zvečer so policisti na počivališču Fernetiči odkrili zapuščen ukraden osebni avto A3. Okoliščine se še preverjajo, lastnik z Dolenjske pa je o najdbi vozila že obveščen.

Na Ferrarski v Kopru je nekdo iz kolesarnice bloka ukradel kolo znamke Scott Foil 10, črno rumene-barve, vredno 3000 evrov.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 19 tujcev, ki so prišli v Slovenijo nelegalno. Vsi so bili državljani Afganistana (Skadanščina 1, Mala Bukovica 6, Rakitovec 12). Postopki pa še potekajo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija