RITMI POMLADI: V Cafè Centralu vas čakajo koncerti, predstave in plesne poslastice

Piran

Iščete dogodke za preživljanje pomladnih večerov v dobrem vzdušju? Obiščite kavarno in slaščičarno Cafè Central, ki se v večernih urah prelevi v glavno destinacijo za glasbene dogodke v Portorožu. V naboru pomladnih dogodkov meseca aprila in maja bo vsakdo našel nekaj zase, zato jih resnično ni vredno zamuditi.

Ne glede na to, ali uživate v glasbi v živo, sladicah, sproščujočem večeru s prijatelji ali vsem skupaj bo Cafè Central v Portorožu pravi naslov. V svetlem, prostornem in gostoljubnem ambientu se vedno nekaj dogaja, od jazzovskih večerov do festivala latinsko-ameriške glasbe.

V nadaljevanju si oglejte le nekaj dogodkov, ki jih aprila letos na tej lokaciji ne smete zamuditi:

- Klavirski večeri z Damirjem Devičem, od 17. do 21. aprila in od 22. do 28. aprila ob 20.30

Prepustite se klasičnim klavirskim melodijam z izkušenim pianistom Damirjem Devičem. S kozarcem vina in dobro družbo bo večer resnično popoln.

- Excellent Choice, nastop v živo, 22. april ob 20.30

Excellent Choice je skupina, ki že dobro desetletje nastopa ekskluzivno za LifeClass Hotels & Spa z namenom ustvarjanja prijetnega glasbenega vzdušja. Z repertoarjem, ki se spogleduje z jazzom, swingom, pop stilom, loungeom, rumbo ter reggaeom, poustvarja svetovno znane skladbe. V osnovi deluje skupina Excellent Choice kot elektroakustični trio z basom, kitaro in vokalom v glavnih vlogah.

- LAPsus trio, 29. april ob 20.30

Jazz-Funk-Latin trio, ki preigrava jazz, funk in latino zvrsti od zgodnjih petdesetih let prejšnjega stoletja, pa vse do danes. Repertoar zajema klasike svetovnih jazz imen, kot so: Charlie Parker, John Coltrane, Sonny Rollins, Chick Corea, Miles Davis, Herbie Hancock in drugi.

Posebno glasbeno-plesno poslastico pa bodo doživeli ljubitelji latinsko ameriških ritmov.

V hotele LifeClass Portorož se namreč vrača eden večjih Mednarodnih plesnih festivalov afro-latinskih plesov, Afro Latin Village, ki bo na plaži Meduza in v kongresnem centru hotelov LifeClass Portorož potekal od 5. maja do 7. maja.  Zaplesali boste ob ritmih salse, bachate, kizombe, rumbe, afra in reggaetona. Plesne korake boste izurili pod budnimi očmi mednarodnih ustvarjalcev iz celotne Latinske Amerike. Čakajo vas koncerti, predstave, animacija, morje, sonce in mednarodna kultura ... Program in informacije o vstopnicah lahko preverite tukaj.

Ne glede na vašo najljubšo glasbeno zvrst bo dvig razpoloženja v Cafè Centralu zagotovljen.

Pričakujejo vas. Lepo vabljeni!