REZULTATI ZDRAVLJENJA VEDNO BOLJŠI: Mali Kris je tudi boljše volje

Koper

Mali Kris Zudich iz Kopra, ki je 21. novembra v Los Angelesu prejel revolucionarno zdravilo zolgensma, s katerim zdravijo redko gensko bolezen spinalno mišično atrofijo, že kaže opazen napredek.

"Danes so mi spet pregledali kri in pravijo, da so rezultati vedno boljši. Mama in tata pravita, da sem tudi boljše volje," so včeraj zapisali na Facebook strani Go Help Kris in dodali zgornjo fotografijo zadovoljnega Krisa.

Spodbudno objavo so pospremili številni pozitivni odzivi uporabnikov, ki se veselijo dobrih novic iz Los Angelesa. Mnogi od njih so opazili, da je Kris na fotografiji vesel, sproščen in se odlično počuti.

Prejšnji teden smo poročali, da Krisova krvna slika ni bila perfektna, je bil pa zdravnik že takrat zadovoljen z napredkom malega borca. Zadnji rezultati so pokazali, da se njegovo zdravstveno stanje samo še izboljšuje, kar je razlog za veselje in srečo ne samo Krisovih staršev Mattea in Ane, temveč tudi cele Slovenije.

Danes so mi spet pregledali kri in pravijo, da so rezultati vedno boljši???????? Mama in tata pravita, da sem tudi boljše volje????♥️ #zakrisa #srecnokris @go_help_kris

Objavil/a Go Help Kris dne Četrtek, 05. december 2019

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija