REZULTAT NADZORA ENOSLEDNIH VOZIL NA OBALNIH VPADNICAH: Kaznovana polovica ustavljenih voznikov

Kronika

Policisti Postaje prometne policije Koper so v nedeljo, 31. maja, izvedli poostren nadzor, v katerem so posvetili pozornost prekoračitvam hitrosti in vožnji z enoslednimi vozili. Osredotočili so se predvsem na nepravilna prehitevanja, nespoštovanje prometne signalizacije in nespoštovanje hitrosti na regionalnih cestah.

Nadzor je potekal na obalnih vpadnicah in regionalni cesti med Postojno in Koprom. V nadzoru so kontrolirali 17 voznikov enoslednih vozil. Med kontrolo so ugotovili osem prekrškov in voznikom izdali plačilne naloge.

Enemu vozniku, ki je kljub omejitvi 90 km/h vozil s hitrostjo 146 km/h, so zaradi prekoračitve hitrosti izven naselja odvzeli vozniško dovoljenje in zanj napisali obdolžilni predlog na pristojno sodišče za prekrške.

Istočasno so policisti Postaje prometne policije Koper izvajali tudi meritve hitrosti in ugotovili 31 kršitev. V naselju so ugotovili devet prekoračitev, izven naselja 12 kršitev, na avtocesti pa 10 kršitev. Zoper voznike motornih vozil so napisali 29 plačilnih nalogov, enega tujca so oglobili, za voznika motornega kolesa pa napisali obdolžilni predlog.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija