REZERVIRAJTE SVOJE PRVE POČITNICE V 2023 PO 'BLACK FRIDAY' CENAH: Ugoden oddih na toplem blizu doma

Slovenija

Ste pripravljeni, da odkrijete svojo novo najljubšo počitniško destinacijo? Bi se prepustili mineralnemu wellnessu ali pristni lokalni kulinariki po receptih naših babic? Vas mika zbujanje ob dih jemajočih razgledih na eno najlepših jezer na svetu? Sanjate o tem, da bi se pogreli v termalnih bazenih ali se sproščali v bazenih polnjenih z morsko vodo? Vse to lahko doživite v Termah 3000 – Moravske Toplice, v Zdravilišču Radenci in Termah Ptuj, na obali Blejskega jezera v Hotelu Park in Rikli Balance Hotelu ter v St. Bernardin resortu v Hotelu Histrion, ki so del največje slovenske turistične skupine Sava Hotels & Resorts. Od januarja do marca 2023 si oddih na naštetih destinacijah lahko privoščite po 30 odstotkov nižjih 'Black Friday' cenah!

Čarobna zima na obali najlepšega jezera na svetu.

Bled je lep v vseh letnih časih, pozimi pa je naravnost pravljičen! Doživite svojo zimsko pravljico v nedavno prenovljenih Rikli Balance Hotelu in Hotelu Park v neposredni bližini Blejskega jezera. Rajski razgledi, panoramski bazeni in savne z razgledi na največje lepote Bleda ter odlična kulinarika pod taktirko mednarodno priznanega chefa Simona Bertonclja vas vabijo, da Bled doživite malo drugače! Če temu prištejete še alpsko obarvane wellness tretmaje, kot je masaža s snopki iz smrekovih vršičkov in koncept 'Kako živeti po Riklijevo', s katerim v Rikli Balance Hotelu sledijo načelom švicarskega zdravilca, ki je že v 19. stoletju začel z naravnim zdravilstvom na Bledu, dobite oddih za popolno sprostitev!       

Oddih v termalnem raju

Terme 3000 – Moravske Toplice

V Termah 3000 – Moravske Toplice lahko izbirate med 5-zvezdičnim Hotelom Livada Prestige s prenovljenimi sobami, Hotelom Ajda, ki pripoveduje pristne prekmurske zgodbe in Hotelom Termal, kjer najdete vse za dobro počutje. Ljubitelji bolj pustolovskega oddiha boste navdušeni nad hiškami v Prekmurski vasi Ajda, vsi pa se boste lahko pogreli v Termalnem vodnem parku in na treh hotelskih kopališčih ter razvajali svoje brbončice z več kot 50 prekmurskimi jedmi.

Terme Ptuj

V Grand Hotelu Primus v Termah Ptuj se boste zbudili ob kulisi najstarejšega slovenskega mesta! Hotel v svojem objemu skriva imperij dobrega počutja z rimsko obarvanimi tretmaji, kjer se boste ne le sprostili, ampak tudi pomladili! Ljubitelje vodnih vragolij bo poleg hotelskih bazenov in sveta savn, narejenem po vzoru rimskih kopališč, navdušil še vodni park.

Zdravilišče Radenci

V Hotelu Radin vas čaka termalna oaza z 10 bazeni, v katerih se boste lahko pogreli ter edinstven mineralni wellness, ki ga v Sloveniji lahko poizkusite le v Zdravilišču Radenci. Poleg blagodejne mineralne kopeli si privoščite še kozarec mineralne vode, bogate s CO2, naravnost iz izvira!

Pristne zgodbe Istre le korak do morja

Doživite zimo na morju v prenovljenem Hotelu Histrion v St. Bernardin resortu v Portorožu, ki je z vseh strani obkrožen z neskončno modrino morja. Avtentična istrska kuhinja Hotela Histrion vas bo navdušila s svojo raznolikostjo, strastjo in skladnostjo okusov, ljubitelji vodnih aktivnosti pa se boste razveselili Morskega vodnega parka Termaris, kjer vas 12 mesecev v letu čakajo bazeni z ogrevano morsko vodo. Pozimi vam bo več kot prijal tudi obisk sveta savn, iz katerega se vam ponuja razgled na neskončno modrino morja, edinega hamama na slovenski obali ali solne sobe!

Odkrivanje skrivnosti najlepših kotičkov Slovenije

Del nepozabnega oddiha je tudi odkrivanje skrivnosti okolice letovišč, kjer preživljate počitnice. Vse destinacije skupine Sava Hotels & Resorts, so odlična izhodišča za to! Odkrijte bogato kulturno dediščino prekmurskih ravnic, spoznajte rimsko obarvane zgodbe najstarejšega slovenskega mesta, podajte se po poteh mineralnih vrelcev v Radencih, povzpnite se na vrhove nad Blejskim jezerom in posnemite najlepši sebek ali se prepustite kulinaričnim posebnostim in naravnim znamenitostim slovenske Istre.

Ugodne zimske družinske počitnice

30 odstotkov 'Black Friday' popust velja tudi v času zimskih počitnic! Na vseh omenjenih destinacijah skupine Sava Hotels & Resorts se lahko pogrejete v toplih bazenih in savnah, uživate v lokalno obarvani kulinariki in wellness tretmajih, ki so začinjeni z lokalnimi posebnostmi. Med zimskimi počitnicami vas čaka tudi pester animacijski program z gibalnimi igrami in zabavnimi ustvarjalnimi delavnicami! Za piko na i lahko izkoristite tudi družinski bonus, s katerim v hotelih do dva otroka bivata brezplačno!