REZERVIRAJTE SI ZADNJI VIKEND V MAJU: Festival Sea Star je za vogalom!

Istra

Zadnji vikend v maju je rezerviran za festival Sea Star. V Umag prihajajo Paul Van Dyk, Dimitri Vegas & Like Mike, Hurts, Robin Schulz, Disciples, Ofenbach in drugi. Aktualne cene vstopnic so na voljo do 18. maja.

Festival Sea Star, ki bo med 24. in 27. majem v Umagu, bo tudi uradno odprl poletno festivalsko sezono. V četrtek, 24. maja, se bo dogajanje uradno začelo z otvoritveno zabavo, kjer bodo za obiskovalce na voljo trije odri, vstop v laguno Stella Maris pa bo brezplačen.

Petek in sobota bosta rezervirana za zvezde. Znanim nastopajočim, med katerimi so Dimitri Vegas & Like Mike, Hurts, Robin Schulz, Paul Van Dyk, Ofernbach, Disciples, Filatov  & Karas in številni drugi, se bo pridružila tudi Senidah. Trenutno nesporna kraljica Balkana, ki jo poznamo kot pevko skupine Muff, je zavladala s hitom Slađana. Da gre za uspešnico, pove že število ogledov na YouTubu, saj presega 10 milijonov.

Organizatorji so poskrbeli tudi za nedeljsko jutro in zaključek festivala v slogu. Iz Srbije prihaja legendarni Dejan Milićević, iz Sarajeva pa techno house duo After Affair, povratnik na festival pa je tudi slovenski DJ Aney F.

Lanskoletna premierna izvedba festivala Sea Star je v hrvaško Istro pritegnila več kot 50.000 navdušencev. Uvod v brezskrbno in svobodno poletje se zadnji vikend maja obeta tudi letos. Pripravite kopalke in brisače, poletje je za vogalom.

Trenutno je aktualna ‘last minute’ ponudba, nastanitev in vstopnica, na voljo že za 45,90 evrov. Več informacij o vstopnicah in nastanitvah najdete na www.seastarfestival.com in http://www.kompasyoung.si.

Deli novico: