RESNIČNA KITAJSKA TELENOVELA: V bodoči snahi prepoznala izgubljeno hčer, sledil je še en preobrat

Svet

Kitajska mati opazi nenavaden kožni madež na roki bodoče snahe. Saj ne more biti res! To je madež, kakršnega je imela njena hči, ki je izginila pred 20 leti! Bere se kot scenarij telenovele, a gre za resnično zgodbo s Kitajske. Zgodba pa postane še boljša, ker poroka ni odpovedana.

Poroka, ki je bila planirana na dan 31. marca v Suzhouu, se je spremenila v hudournik čustev. Mati je začela jokati. Sprva ni nihče vedel, kaj se dogaja. Mnogi so solze pripisali močnim čustvom, saj bo oddala svojega sina. A resnica je bila, da je mati v bodoči snahi prepoznala davno izgubljeno hčer. Stopila je do staršev bodoče snahe in vprašala, ali je morda posvojena. Začeli so trepetati. To je bila skrivnost, ki ni bila razkrita nikomur, poroča Oriental Daily. "Da, našli smo jo pred 20 leti ob cesti. Vzgojili smo jo kot svojo. Nikomur nismo povedali," so odgovorili strarši bodoče snahe.

Sledil je še en preobrat. Pred poroko namreč nista bila brat in sestra"Ko sem izgubila upanje, da te najdem, sem posvojila otroka. Tukaj je, stoji pred vami. Poročila se boš z njim," je rekla mati svoji bodoči snahi oziroma svoji hčerki. In spet so vsi jokali. "To je najsrečnejši dan v mojem življenju," je dejala nevesta, ki je na svoj poročni dan našla svojo mater.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Piero Panin |  10 .04. 2021 ob  15: 26
Nek popoldan sredi plaze,
srecal sn dekle,
zadrzano mi zaupa da ji je Jozica ime
zadrzano mi zaupa da ji je Jozica ime

Obljubo sn ji zlato rincko,
ce le moja bo..
drugi dan pa sem jo sreco z nekom drugom frajerjom
drugi dan pa sem jo sreco z nekom drugom frajerjom