RENAULT LETOS S KOPICO NOVOSTI: Nova ali osvežena vozila lahko spoznate v Trgo ABC

Koper

Pri Renaultu so v leto 2019 vstopili s številnimi posodobitvami. Odslej sta na voljo prenovljeni Kadjar ter posodobljeni in osveženi Twingo, poleti bo na ceste zapeljal olepotičeni Trafic Passenger, jeseni pa novi Clio. Proti koncu leta se spremembe obetajo tudi pri Masterju, Espaceu in Koleosu. Nove jeklene konjičke lahko v živo spoznate v Trgo ABC v poslovalnicah v Kopru, Novi Gorici in Tolminu

Avtomobilsko leto 2019 se je pri Renaultu začelo zanimivo že v sredini januarja, ko je na slovenske ceste zavil prenovljeni terenec Kadjar (faza 2).

Privlačni robustnež Kadjar je s svojo podobo definitivno utrdil svoj položaj s še modernejšim dizajnom, izboljšanim udobjem in boljšo zaznano kakovostjo.

V mesecu rasti in svežine, ko naravo krasijo že čudovite zelene barve, bomo lahko v mestih zagledali rumenega malčka s še modernejšimi potezami. Maj nam namreč prinaša posodobljenega in osveženega Twinga, ki pa je v novomeškem Revozu dobil nekaj estetskih popravkov, novo opremo in posodobljeno motorno paleto.

V drugi polovici meseca junija bomo spoznali olepotičenega Trafic Passengerja, potniškega mogotca, ki bo zdaj posvetil s kar full LED žarometi in zarjovel z novim zvokom motorja. Letošnje poletne počitnice bodo kot nalašč za potovanje z novim Traficom, saj nam nudi udobno pot, ogromno prostora za prtljago in vse to v še lepši podobi.

Po povratku z dopustovanj, ko bo jesensko sonce posijalo na rumeno listje in ko bodo osnovnošolske klopi zopet polne, takrat bo sveže pripravljen na nove podvige tudi novi Clio. Novi Clio s svojimi novostmi predstavlja revolucionarne spremembe, ki so pomembne tudi za ostalo paleto vozil. S svojimi drznejšimi potezami tako od zunaj kot znotraj ne pusti nikogar ravnodušnega. Ni dvoma, da ima Clio tudi tokrat vse adute za nepozabno vozniško izkušnjo, ki jo bomo lahko doživeli septembra, ko bo izkušena ekipa Revoza pospremila prve novince na slovenska tla.

Jeseni bo sveže pripravljen na nove podvige tudi novi Clio.

Renault je spremembe pripisal tudi gospodarju Masterju. Master bo deležen sprememb tako na zunanjih kot na notranjih elementih, ki bodo zagotovili še bolj udobno vožnjo in praktičnost.

Ker so spremembe tako na velikih kot na majhnih članih družine Renault, seveda ne gre pozabiti niti privlačnih mogočnežev. Espace in Koleos, atraktivna robustneža, bosta ob koncu leta deležna posodobitev, s katerimi bosta prepričala še tako zahtevne kupce SUV-jev in enoprostorcev.

Upamo si staviti na vaše zadovoljstvo. Trgo ABC 

Deli novico: