RAZVPITI SEKSOLOG PONOVNO NA OBALI: Tokrat s kar dvema razočaranima gospodinjama (FOTO, VIDEO)

Koper

Po razprodani julijski predstavi v Šmarjah pri Kopru se na Obalo vrača razvpiti in kontroverzen psihoanalitik, seksolog in kritični mislec Roman Vodeb z gledališkim hitom, komedijo za odrasle Razočarana gospodinja pri seksologu. Zaradi izjemnega zanimanja javnosti na Obali bo s predstavo gostoval v dveh terminih, in sicer v sredo, 24. avgusta, ob 20.00 v Taverni Koper, nato pa še v petek, 26. avgusta, ob 20.00 na terasi Gostilne Jasna v Izoli

Tokrat Roman Vodeb prihaja kar z dvema razočaranima gospodinjama Lizo Kurtz Potrebuješ (igra: Monika Jekler) v Kopru in Radojko Rado Pušić (igra: Vesna Anđelković) v Izoli.

Kdo ne pozna kontroverznega psihoanalitika in kritičnega misleca Romana Vodeba?! Potem, ko so ga pred leti popolnoma utišali, se je "kulturno" podal na gledališki oder … In zgodil se je čudež. Številne slovenske gledališke dvorane – od največjih do zakotnih – so začele pokati po šivih. Šokanten glas je segel v 13. vas. Neobiskanih vasi pa je ostalo še veliko.

"Brez dlake na jeziku" – depilacija je pač opravila svoje – seksolog Sigman Frojdeb (lik suvereno odigra kar sam Vodeb) s predstavo v kateri boste izvedeli:

-          vse o seksu, pohoti in varanju,

-          swinganju, trojčkih in razbijanju seksualne monotonije,

-          o "fukfehtarjih in kešpi*kah",

-          kaj pomeni, če ima ženska rada vampe,

-          zakaj ženska ne sme nositi zobnega aparata ...

in še mnogo seksualnega, zabavnega in poučnega.

90-minutni smejalni spektakel

Frojdeb "razočarano gospodinjo" v številnih verbalnih duelih nenehno rajca, "pleza po njej" z besedo – ona pa ga opija z whiskyjem … Razvratnico tudi hipnotizira, z njo pohotno zapleše, tako da bi se "zvezde, ki plešejo" iz njunega paritvenega plesa lahko tudi kaj naučile. Smejalna ekstaza ima močno dodano vrednost, saj so posamezni teoretski traktati še kako poučni, skoraj izobraževalni. Posebno opozorilo: predstava je namenjena odraslemu občinstvu nad 18 let.

Če si predstavo v živo ogleda že več kot 50.000 gledalcev, potem je takšen gledališki spektakel resnično vreden ogleda – kljub negodovanju feministk. Vodeb že sam po sebi predstavlja šok. Če svoje teorije zapakira v izjemno všečno in hkrati pikantno hiperseksualno duokomedijo, potem se takšne predstave ne sme zamuditi. 

Nakup vstopnic po 15 evrov je možen na:

-          spletni strani: www.kingkongteater.si,

-          preko telefona: 040 33 66 72 (vsak dan od 9.00 do 20.00)

-          ali na posameznem prizorišču eno uro pred predstavo – od 19.00 naprej.

Cena vstopnice na dan predstave: 18 evrov.