RAZVEZO SLAVNEGA PARA IZKORISTILI V JAVNEM PROMETU: To je pisalo na informacijskih tablah (FOTO)

Trendi

Dunajski javni promet Wiener Linien je prejšnji teden skušal potolažiti žalostne oboževalce, ki jih je šokirala vest, da se je razšel najbolj slaven nemški "šlagerski" par Helene Fischer in Florian Silbereisen. Na svojih informacijskih tablah so namreč vrteli napis, naj gosti odstopijo sedež jokajočim oboževalcem, poročajo avstrijski mediji.

Fisherjeva in Silbereisen sta bila najbolj slaven par t. i. šlagerske scene, oboževalcev pa nimata le v Nemčiji, ampak tudi v Avstriji. Vest o koncu njune zveze se je razširila neverjetno hitro in poskrbela za številne šokirane oboževalce, ki so prej pričakovali poroko kot pa razdor zveze.

Pri Wiener Linien so ob "ločitvi leta" pomislili na številne oboževalce ter na svojih informacijskih tablah vrteli napis "zvezdnica šlagerja Helene Fischer in voditelj Floran Silbereisen sta šla narazen. Prosimo vas, da jokajočim oboževalcem odstopite svoj sedež". S tem so se poigrali z običajnimi pozivi potnikom, naj sedeže na primer odstopijo nosečnicam in starejšim.

Humorna akcija je bila očitno dobro sprejeta, saj so številni Dunajčani po družbenih omrežjih delili fotografije napisa in se ob tem prijetno zabavali.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija