RAZPIS JE ZUNAJ! Oddajajo se neprofitna stanovanja

Izola

Od ponedeljka, 3. junija 2019, je v E-uradnih objavah Občine Izola ter na spletni strani Komunale Izola objavljen Javni razpis za dodelitev neprofitnih stanovanj v najem. Rok za oddajo vlog se izteče 28. junija 2019.

Predmet razpisa je oddaja najmanj 10 stanovanj. Vsa razpoložljiva stanovanja bodo oddana upravičencem iz liste A (nižji dohodki). Prednost pri dodelitvi stanovanj (dodatne točke) bodo imeli prosilci z daljšo dobo bivanja v občini Izola, mladi, mlade družine, prosilci z daljšo delovno dobo, prosilci z višjo doseženo izobrazbo ter tisti, ki so že bili uvrščeni na prednostno listo leta 2015.

Splošni pogoji za sodelovanje na razpisu so državljanstvo Republike Slovenije, stalno prebivališče v občini Izola ter dejstvo, da prosilec ter osebe, ki skupaj z njim sodelujejo na razpisu niso lastniki ali solastniki nepremičnin oz. drugega večjega premoženja.

Obrazec vloge za prijavo na razpis je na voljo na spletni strani Komunale Izola: https://www.komunala-izola.si/. Dodatne informacije o razpisu lahko prosilci dobijo v času uradnih ur v sprejemni pisarni Komunale Izola, na naslovu Industrijska cesta 8.

Deli novico: