RAZMIŠLJA O RAZHODU, KER SE NOČE VEČ BRITI: "To je ogabno in neprivlačno"

Trendi

Moški je sprožil razpravo, potem ko je delil, kako razmišlja o prekinitvi razmerja s svojim dekletom, ker je prenehala briti svoje telesne dlake - kljub temu, da ve, da mu to ni všeč. 25-letnik je dejal, da je s svojo partnerko že skoraj dve leti in da ni imel težav z njo, dokler se nedavno ni odločila, da bo kosmata pod pazduho in po nogah. Pravi, da je "to ogabno in neprivlačno".

23-letnica je na TikToku gledala video o pozitivnem odnosu do lastnega telesa, to pa je bilo njeno pojasnilo fantu, ko jo je vprašal, zakaj to počne. Pisal je na Redditu, da od nje ne pričakuje, da se brije vsak dan, ampak: "Njene dlake so izjemno dolge in neurejene in ne morem se prisiliti, da mi je všeč lol. Poskušal sem ji dopovedati, a ne morem. Ne izgleda dobro. Nazadnje sem ji odkrito rekel, da me ne privlači. To ji ni bilo všeč in rekla je, da noče, da postanem 'eden od teh moških'. Povedal sem ji, da če se ne bo brila, bom prekinil zvezo."

Nekateri drugi uporabniki Reddita menijo, da njegova reakcija pomeni, da preprosto nista združljiva kot par, saj se ljudje sčasoma spreminjajo in se premikajo naprej, on pa bi moral to upoštevati. Drugi pravijo, da nima pravice pričakovati, da se bo brila, da bi mu ugajala. Eden je zapisal: "Oba se bosta spremenila. Čas je za premik naprej. Našel boš nekoga, ki se brije, in ona bo našla nekoga, ki jo sprejema takšno, kot je. Srečno obema." In še ena oseba je dejala: "Kaj pa, ko bo njegova žena noseča in ne bo mogla doseči nog? Ko bo tako utrujena od skrbi za otroka, da ne bo imela časa? Kaj pa, ko bo bolna? Ali bo imela težave z duševnim zdravjem? Ženske obravnava kot punčke, ki naj bi se prilagajale njegovim željam, kljub temu da so samostojne osebe."

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
alfa |  02 .03. 2024 ob  04: 15
vsak lonček najde svoj pokrovček