RAZKRIVAMO ŠOKANTNO ZAKULISJE NA OKOLJU PIRAN: Radojkoviča so že "izbrali" in na zavodu celo objavili fiktivni razpis

Piran

Poročali smo že, da v ozadju izbora kandidata za novega direktorja Okolja Piran potekajo zakulisne igre, a te danes dosegajo svoj vrhunec. Kandidat SMC za piranskega župana na lanskih lokalnih volitvah Andrej Korenika je na Facebooku danes namreč razkril vsebino elektronskega dopisa, ki ga je prvi nadzornik Okolja Robert Gregorič, sicer zaposlen na Občini Piran na Uradu za gospodarstvo in turizem, prejšnji petek razposlal več naslovnikom – kot kaže, ostalim članom nadzornega sveta. 

Piranski župan Đenio Zadković in prvi nadzornik Okolja Piran Robert Gregorič

"Pozdravljeni,

v vednost vam posredujem informacijo.

Ker v sredo 27. 3. 2019 poteče mandat dosedanjemu direktorju Alenu Radojkoviču in ker nisem še prejel jasnih napotkov, kdo bo potrjen na občinskem svetu za opravljanje funkcije VD-ja okolja, bo danes na strani zavoda za zaposlovanje objavljen razpis za delovno mesto Strokovni sodelavec za finance, katerega bo nato zapolnil sam Radojkovič. Razpis mora biti objavljen vsaj 3 dni in danes je zadnji dan za objavo, zato sem odobril objavo. 

Lep pozdrav,

Robert Gregorič"

Kot je razvidno iz vsebine zgornjega dopisa, je Okolje Piran na zavodu za zaposlovanje prejšnji petek objavilo razpis za prosto delovno mesto, v katerem so iskali strokovnega sodelavca za finance, že prej pa je bilo zmenjeno, da bo to mesto zasedel odhajajoči direktor Okolja Radojkovič. Kot je še razvidno, je objavo razpisa na zavodu za zaposlovanje odobril sam Gregorič.

Slednji je obenem že prejšnji petek – poudarjamo, še pred uradnimi predstavitvami kandidatov na seji nadzornega sveta, ki so potekale ta ponedeljek  očitno vedel, da Alen Radojkovič, ki je bil tudi sam kandidat za direktorja, ne bo izbran, kar je seveda izjemno nenavadno, saj je nadzorni svet sestavljen iz več članov, ki so zasedali v ponedeljek. Spomnimo, prejšnji petek smo poročali, da na seji občinskega sveta, sklicani za danes (samo dan pred potekom mandata Radojkoviču), ni točke o imenovanju novega direktorja in da je seja nadzornikov Okolja (na sporedu je bila v ponedeljek) zgolj predstava za javnost.

Korenika je na umazano prakso nove oblasti na Facebooku najprej opozoril včeraj. Na njegovo pisanje se je nato odzval piranski župan Đenio Zadković, ki je svojem komentarju omenil Korenikovo družino. Prav to je bil povod za današnjo Facebook objavo, ki ji je Korenika priložil tudi fotografijo natisnjenega elektronskega dopisa.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Tina K. |  26 .03. 2019 ob  22: 18
Se ni zavedal, da nadzornik je odgovorenjQuery1123017365387328607151_1553634554749 Drugič naj boljše izbira "prijatelje" in se druži z poštenimi ljudmi.
Ne pa to svinjarijo, ki so želeli naredit.
Tina K. |  26 .03. 2019 ob  22: 14
Kaj pa je šel na stran lažnivcev. Zdaj pa ima, sama njegova banda ga je izdaja. Nekdo ki je prejel mail, ga je izdal. Namesto, da bi bil pošten, je naredil kazzato.
Busci mi.. Kam gre ta svet..
Genio je OK. Ma se mora znebiti vseh teh ki mu delajo brutto figuro. Od tega tipa do svetovalcev in se podžupana Karla.
 |  26 .03. 2019 ob  14: 35
Zato ne nosim očetovega priimka, ker me je sram! južnjak!
ManofSteel |  26 .03. 2019 ob  14: 09
20
Grebatorji za dobro plačane stolčke...javne službe do kam pripeljejo...he he he
Fošina |  26 .03. 2019 ob  13: 49
16
Sem nekaj slišal pred volitvami, da je GZOP Gibanje zapornikov in obsojencev Pirana in zgleda, da želijo še okrepit svoje vrste. Kakšni amaterji!