RAZKRILA NAJBOLJŠO TEHNIKO: Z njo bo orgazem kot "Niagarski slapovi" (VIDEO)

Trendi

TikTokerka Tayla Davies je razkrila tehniko, s pomočjo katere se žensko pripelje do ejakulacije (angleško squirting) in to takšne, ki spominja na pravi vodomet oziroma, kot pravi Tayla, Niagarske slapove. Opozorilo: Če vaša partnerka ni v pravem stiku s svojim telesom oziroma ga ne kontrolira najbolje, je mogoča ejakulacija z urinom. Če se zgodi, ji tega ne zamerite, ampak jo še naprej podpirajte in spodbujajte.

Spremembe in bogatitev spolnega življenja prav zagotovo izboljšajo partnerski odnos. Vsak nov korak pa zahteva potrditev z obeh strani. Senzitivni občutek ejakulacije je lahko neprijeten oziroma nekoliko nadležen in spominja na tiščanje na malo potrebo. V kolikor si oba/obe želita novih pustolovščin, se sprostita in bo, kar bo. Ejakulacije, ki jo navadno spremlja močan orgazem, bosta vesela oba, v kolikor pa se zgodi 'zlati tuš', pa ne obupajta in prihodnjič poskusita znova.

Ženska ejakulacija enako kot urin prihaja iz sečevoda in ne iz G-točke, kot misli večina. Tekočina je bistra in z urinom, z izjemo sečevoda, ni v nikakršni povezavi. Seveda se lahko zgodi omenjena nezgoda z 'zlatim tušem', kar še posebej velja za ženske, ki slabo nadzirajo mišice pelvičnega dna in vagine. V tem primeru je pomembna potrpežljivost partnerja. Živčni sistem v sečevodu možganom za ejakulacijo in tiščanje na malo potrebo namreč pošilja povsem enake informacije. Ne obsojajte in ne pokvarite trenutka, ki bi lahko v prihodnosti pokvaril vročo akcijo med rjuhami. Bodita obojestransko sproščena. Ja, lahko se zgodi 'zlati tuš' in mogoče vama bo celo všeč.

@taylahdavies1 Reply to @melstander #bigsisteradvice ♬ original sound - Taylah Davies

Tayla pravi, da ejakulacijo dosežete tako, da eno roko položite na spodnji del ženskega trebuha, z drugo, ki je v vagini, pa ji s prsti gestikulirate: "pridi sem". Kombinacija pritiska na trebuh in omenjene gestikulacije obeta 'eksplozijo', kot se je slikovito izrazila Avstralka. Prav tako svetuje, da si ženska med seksom pod hrbet podloži blazino, kar rahlo privzdigne boke in ponudi še večji užitek.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija