RAZKRIL PODROBNOST KINDER JAJČKOV IN 'RAZSVETLIL' MNOGE: "Imam 39 let in komaj zdaj sem dojela"

Trendi

Kinder jajček marsikoga popelje nazaj v otroštvo, radi jih imajo tudi današnji mali in veliki otroci. Pa ste pri njih opazili to majhno podrobnost? Le nekaj dni nazaj jo je razkril eden izmed ljubiteljev čokoladnih jajčkov in 'razsvetlil' mnoge.

Sullivan Poulter je v Facebook skupini Children of the 1980s delil svoje odkritje, ki je presenetilo mnoge. Ugotovil je, da rumena plastična kapsula, v kateri se skriva presenečenje oziroma igračka, pravzaprav predstavlja rumenjak.

Ste že sami prišli do tega zaključka? No, mnogi niso. Njegovo objavo je namreč delilo več kot 22 tisoč uporabnikov družbenega omrežja, mnogi so med komentarji priznali, da jim to še nikoli 'ni padlo na pamet'.

"Imam 39 let in komaj zdaj sem to dojela", "Nikoli nisem niti pomislil na to", "Pri 53-ih sem se naučila nečesa novega", so se vrstili komentarji presenečenih ljubiteljev Kinder jajčkov.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Kukurux |  05 .05. 2020 ob  22: 08
Zanimivo kako so se jajca razvijala skozi cas,najprej velika kot kokosja jajca,potem recimo golobove velikosti,celo od scinkavca,in potem cedalje vecja recimo kot nojeva jajca in danes imamo celo tako velika jajca kot nogometna zoga
alfa |  03 .05. 2020 ob  21: 23
komedije,res kr neki...
Istriano |  03 .05. 2020 ob  20: 30
Največji odkritelji so bili v družini Ferrero, ki so z zamislimi kot sta Kinder jajček in Nutella prišli do premoženja vrednega 24,5 milijarde evrov. Ta je pa rabila 39 let, da je pogruntala, da rumena barva plastičnega jajčka predstavlja rumenjak.
vseved |  03 .05. 2020 ob  14: 14
odkritje vredno Nobelove nagrade .