RAZGRAJANJE, BAKLE IN PETARDE V LUCIJI: To naj bi se zgodilo v resnici (VIDEO)

Kronika

Pred dnevi se je na nas obrnil bralec iz Lucije, ki je pozno zvečer z balkona opazoval neznanca, ki je gol do pasu tekel z baklo v roki skozi naselje in vpil. Dan kasneje so v Luciji spet prižigali bakle in metali petarde, policisti pa so ob prihodu na kraj prijeli 20-letnika, ostali so se razbežali. Na uredništvo smo prejeli videoposnetek ponedeljkovega dogajanja.

Poročali smo že, da je v nedeljo okoli polnoči pritegnilo pozornost bralca iz Lucije vpitje na ulici. Toliko bolj, ker ob 21. uri začne veljati policijska ura in na ulicah ni praktično nikogar več. Ko je stopil na balkon, je videl in s telefonom posnel neznanca, ki je gol do pasu tekel z baklo v roki in kričal.

V ponedeljek zvečer so policisti ob 18.55 prejeli klic iz Lucije, da skupina mladostnikov meče petarde in kuri bakle. Ob prihodu policijske patrulje so se razbežali, ujeli pa so 20-letnika, ki so mu izdali plačilni nalog so sporočili s Policijske uprave Koper.

Na uredništvo smo prejeli videoposnetek ponedeljkovega dogajanja. Kot je zapisal bralec, naj bi razgrajali navijači iz Lucije. Zbralo naj bi se jih med 15 in 20. Eden izmed njih naj bi praznoval 20. rojstni dan.

Na kraj so prispeli policisti in jih ujeli pri avto kampu. Ena oseba naj bi bila iz Ljubljane, dve pa iz Izole, zato naj bi jim zaradi kršitve prehajanja občinskih mej izrekli globo.

POGOVOR Z DIABETOLOGINJO JANO KOMEL IZ ZD KOPER: "Vitamin D dokazano zmanjša pojavnost akutnih okužb dihal"

Smo sredi drugega vala koronavirusa, njegove posledice bomo čutili še dolgo. Ali držijo trditve, da lahko okužbo preprečimo tako, da okrepimo svoj imunski sistem? Nas ta res ščiti pred koronavirusom? Ker je koronavirus (SARS CoV2) zelo nalezljiv virus, se z njim lahko okužimo kljub dobremu imunskemu sistemu.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija