RAZDEJANJE PO TRČENJU TOVORNJAKA IN AVTOMOBILA: Voznik umrl ukleščen v vozilu (FOTO)

Kronika

Na regionalni cesti med Ptujem in Trnovsko vasjo sta danes dopoldne pri naselju Ločič trčila osebni avtomobil in tovorno vozilo. Voznik osebnega avtomobila se je ob tem tako hudo poškodoval, da je na kraju nesreče umrl. Voznik tovornega avtomobila pa je utrpel lahke poškodbe, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

Nesreča se je zgodila okoli 10.30. Policisti so ugotovili, da je skoraj 60-letni voznik osebnega avtomobila vozil iz smeri Ptuja proti Trnovski vasi. V izteku desnega preglednega ovinka je nenadoma zapeljal v levo, na nasprotno smerno vozišče, po katerem mu je nasproti pravilno pripeljal 47-letni voznik tovornega avtomobila.

Vozili sta čelno trčili, nakar se je tovorno vozilo prevrnilo na bok, voznik osebnega avtomobila pa je ostal ukleščen v vozilu.

TRNOVSKA VAS, Ločič 19.03.2021 10:28 Prometna nesreča Ob 10.27 je prišlo v Ločiču, občina Trnovska vas, do prometne...

Objavil/a 112 PTUJ dne Petek, 19. marec 2021

Pri njegovem reševanju so pomagali gasilci, voznika tovornega avtomobila pa so reševalci odpeljali v ptujsko bolnišnico. Tam so ugotovili, da ima lahke telesne poškodbe.

Voznika sta bila sicer v vozilih sama. Vzrok, zakaj je voznik osebnega avtomobila nenadoma zavil v levo, policisti še preiskujejo.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija