RABLJENA VOZILA PREVERJENE KAKOVOSTI: Izberite vozilo, ki ustreza vašim potrebam

Avtomoto

Renault SELECTION je uporabna rešitev za kupce, ki želijo kupiti, prodati ali zamenjati preverjen rabljen avtomobil katerekoli znamke.

Da bo pot do željenega vozila čim krajša, obiščite Trgo ABC v Kopru.

Renault SELECTION je mednarodna blagovna znamka, ki združuje storitve standardizirane prodaje rabljenih vozil vseh znamk. Gre za transparentno in zanesljivo rešitev za kupce, ki želijo kupiti, prodati ali zamenjati preverjene rabljene avtomobile vseh znamk ob najboljših pogojih plačila, zavarovanja, garancije in pomoči na cesti. S to poslovno potezo namerava Renault pridobiti tudi kupce, ki želijo rabljeno vozilo katerekoli znamke zamenjati za povsem nov avtomobil znamke Renault ali Dacia.

Trg rabljenih vozil narašča

Na razvitih svetovnih tržiščih je prodaja rabljenih vozil zelo pomembna in ponekod celo do trikrat večja od prodaje novih vozil. Tudi v Sloveniji trg rabljenih vozil narašča, predvsem v segmentu dražjih in mlajših vozil.

Zanesljivost in zaupanje

Cilj je preko znamke Renault SELECTION izpolniti pričakovanja tistih kupcev, ki iščejo zanesljivo rešitev za brezskrbno prodajo svojega avtomobila, zanesljiv in zaupanja vreden nakup preverjenega rabljenega avtomobila katerekoli znamke ali pa nakup novega avtomobila znamke Renault in Dacia z enostavno menjavo po sistemu 'staro za novo'.

Vrsta ugodnosti

Kupcu Renault SELECTION obljublja brezplačno testno vožnjozamenjavo vozila, možnost podaljšanega jamstva do 24 mesecev, paket vzdrževanjapomoč na cestibrezplačno kontrolo vozila po 2000 kilometrih ter poseben paket financiranja z nespremenljivimi obroki.

Deli novico: