PU KOPER Z NOVIM DIREKTORJEM: Vodil jo bo Igor Ciperle

Koper

Danes je mesto direktorja na Policijski upravi Koper prevzel Igor Ciperle. Na tem mestu je nadomestil Tomaža Čehovina, ki je policijsko upravo po pooblastilu generalne direktorice policije vodil od 13. junija letos.

Novi direktor koprske policijske uprave Igor Ciperle ob prevzemu poslov (na fotografiji desno)

Igor Ciperle se je rodil leta 1967 v Ljubljani. Leta 1986 je končal kadetsko šolo za miličnike in kasneje šolanje nadaljeval ob delu vse do specializacije, ki jo je zaključil leta 2008 na Fakulteti za varnostne vede.

Po srednji šoli se je zaposlil na Policijski postaji Ljubljana-Center, kjer je najprej delal kot miličnik, nato kot vodja varnostnega okoliša in kot kriminalist. Leta 2000 je prevzel mesto komandirja na PP Ljubljana-Polje. Zatem je bil komandir še na PP Ljubljana-Vič in PP Ljubljana-Center vse do leta 2013, ko je začel opravljati naloge vodje Sektorja uniformirane policije na Policijski upravi Ljubljana. Bil je večkrat odlikovan, nazadnje leta 2013, ko je prejel zlati ščit policije.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Ištrijan |  09 .11. 2019 ob  17: 37
Žabarizacija Istre se nadaljuje, na vseh ravneh. Žabaroti se na vse pretege trudijo dokazat da je tukajsnji domacin nesposoben za vsakrsno sluzbo....Smradi!