PSSSST! Pet najpogostejših laži, ki jih ženske izrečejo v postelji

Trendi

Vsaka ženska laže ali olepša resnico svojemu možu, partnerju ali ljubimcu, ko sta v postelji, pravijo strokovnjaki. Razlog je večinoma izogibanje neprijetni situaciji ali skrb, da ne bi ranile njegovega ega. Katerih pet laži ženske najpogosteje izrečejo?

Lažni orgazmi

Kolumnistka, ki pogosto piše o spolnosti, Nadia Bokody trdi, da je večina žensk v postelji vsaj enkrat zaigrala orgazem. Po drugi strani pa naj bi bili vsi moški prepričani, da bi takšno igro prepoznali. Ob tem ženskam svetuje, naj se v spolnosti ne pretvarjajo, saj bodo z iskrenostjo lažje zares dosegle vrhunec – to še posebej velja v dolgotrajnih razmerjih. "Zaradi igranja orgazma so moški prepričani, da so božji dar na Zemlji," meni poznavalka.

Čudežna velikost penisa

"Kako imaš velikega," je laž, stara toliko kot človeštvo, je prepričana Nadia. To frazo še posebej pogosto uporabljajo ženske, ki so v zvezi z moškim, ki je obremenjen z velikostjo spolnega uda in ki za dobro počutje potrebuje neprestano potrjevanje. "To so moški, ki so prepričani, da je velikost penisa povezana z zmožnostjo, da v izredno hitrem času žensko pripeljejo do vrhunca," meni kolumnistka.

Ena izmed večjih študij iz letošnjega leta pa je pokazala, da imajo ženske sicer rade dobro obdarjene moške pri aferah za eno noč, sicer pa so v daljših razmerjih zadovoljne s povprečnimi penisi.

Pomanjkanje izkušenj

Nekatere ženske se pretvarjajo, da niso spolno izkušene, s tem pa krepijo samozavest partnerja, ki je zadovoljen, da ga ljubimka ne more z nikomer primerjati. "Na ta način jim hitro naraste ego," pravi Nadia.

Hitenje v kopalnico

Ženske iz postelje odhitijo v kopalnico, "pod tuš ali si oprati zobe", kadar je njihov partner s spolno aktivnostjo zaključil tik preden bi one dosegle orgazem. Po besedah kolumnistke, se zato ženske izmuznejo v kopalnico, da bi za zaprtimi vrati same poskrbele za užitek. 

Nizek libido

Da bi se izognile seksu, ženske pogosto uporabijo izgovor, da jim je padel spolni libido oziroma želja po spolnosti. To naj bi se dogajalo v zvezah, ki žensko v spolnosti ne izpopolnjujejo, ali pa so zapadle v rutino, piše The Sun.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija