PSIČKO ŠE VEDNO POGREŠAJO: Iz Izole odšla proti Luciji? (FOTO)

Piran

Lastniki še vedno iščejo psičko Neli, ki se je lani avgusta izgubila v Livadah. Po zadnjih informacijah naj bi jo videli v Luciji, in sicer v Sončnem parku, pa zraven Mercatorja in Tuša. Psička je srednje rasti, črne barve z belimi lisami na smrčku in pod vratom.

Neli je starejša črna mešanka, ki je na soncu videti temno rjave barve, z belo liso na prsih in sivimi dlakami okrog gobčka. Je kratkodlaka, manjše rasti in suhljata, težka približno 10 kilogramov. Okoli vratu ima črno ovratnico z roza obeskom in podatki lastnice, poleg tega je tudi čipirana. Je zelo prijazna in zaupljiva.

16. avgusta zvečer je izginila s parcele v Livadah, nad bencinskim servisom Petrol, v okolici Jagodja. Lastniki so izginotje prijavili policiji in lovcem, iskali so jo tudi s psi, a vsi ti napori žal še niso obrodili uspehov.

Objavil/a Ana Vtič dne Sobota, 12. februar 2022

Lastniki ne izključujejo možnosti, da si kdo psičke ni prilastil. So pa zdaj dobili informacije, da naj bi jo videli v Luciji. "Če jo kdorkoli ima, naj jo vrne, prosim vas!!!" je ob prošnji za kakršnekoli informacije zapisala lastnica Ana Vtič, ki je dosegljiva na telefonski številki 040 642 336. "Delitve objave tudi pripomorejo, da se vrne v naš objem," je dodala.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Maestral30knots |  14 .02. 2022 ob  23: 00
Držim pesti da jo najdejo že enkrat! To mora bit grozno tako za njo kot za lastnika! Boga zivalca :(