PRVI ROJSTNI DAN GASTRO IN VINSKEGA BARA ATLANTIDA: Izjemna kulinarična izkušnja v središču Kopra

Koper

V petek, 24. junija 2022, praznuje svoj prvi rojstni dan gastro in vinski bar Atlantida, ki se nahaja v samem mestnem jedru Kopra in zna očarati tako z raznolikostjo ponudbe kot kvaliteto. V dopoldanskem času vam bodo ob kavici postregli slastne mandlje, oblite s čokolado, manjkali pa ne bodo niti slastni piškoti. To pa še zdaleč ni vse, kar pripravljajo za svoje goste.

Ob 15.00 bodo pozdravili s penino in prigrizki. Ker so v Atlantidi na prvem mestu sveže lokalne sestavine in obožujejo dobra vina, se obeta posebna degustacija Malvazije (Vina Markovič) in Orange wine (Vina Krapež) iz Vipavske doline.

Od 21.30 bodo goste razvajali z akustičnim koncertom izjemnega Luigija Kozlarja.

Manjkale ne bodo niti osvežilne in ledeno hladne pijače dobrodošlice, nori koktaili, prigrizki ter Gin Tonic, Jäger Cola in Jack Cola po posebnih akcijskih cenah.

Kot običajno bo za vsem tem stala simpatična ekipa, ki bo poskrbela, da bo prvi rojstni dan Atlantide ostal v lepem spominu.

Tudi sicer vam v Atlantidi postrežejo dnevne malice, kosila, brunche, svežo zelenjavo in slastne sladice z zagotovilom izjemne kulinarične izkušnje.

Deli novico: