PRVI POTRJEN PRIMER UČINKA KAJENJA MARIHUANE NA SVETU: Erekcija je trajala 12 ur!

Svet

Po nedavno objavljeni zdravniški študiji je 32-letni Afroameričan prvi človek na svetu, ki je zaradi kajenja marihuane imel več dolgotrajnih erekcij. Najdaljša je trajala 12 ur.

Skupina zdravnikov bolnišnice Coliseum Medical Centers iz Macona v Georgiji trdi, da ne obstajajo nobeni drugi mogoči medicinski razlogi, ki bi lahko povzročili takšno stanje pri pacientu, razen uživanje marihuane, poroča Daily Mail.

Pred kratkim so zdravili 32-letnika, ki je poiskal pomoč zaradi dolgotrajne boleče erekcije, ki je trajala več kot štiri ure, a ni bila povezana s spolno aktivnostjo. Afroameričan je povedal, da je kadil marihuano. Takšna erekcija lahko trajno poškoduje tkivo penisa. Najpogosteje pride do nje zaradi uživanja mamil, kot je kokain.

Journal of Cannabis Research je objavil strokovni članek, ki ga je napisala skupina zdravnikov, ki je obravnavala klienta, ki je imel 12-urno erekcijo in ni bila povezana s spolno aktivnostjo. Isti človek je ponovno poiskal pomoč dva tedna kasneje, takrat je erekcija trajala šest ur.

Zdravili so ga z injekcijami fenilefrina, učinkovine, ki pomaga, da se penis vrne v normalno stanje. Tudi ta klient je zdravnikom povedal, da je nekajkrat tedensko kadil marihuano zadnjih šest mesecev. Nazadnje jo je kadil dve uri pred omenjeno erekcijo. V teh šestih mesecih je imel najmanj štiri dolgotrajne erekcije, ki so trajale štiri ure, nato pa minile same od sebe.

Zdravnikom je povedal, da ja uživa marihuano od 16. leta starosti in že takrat je opazil dolgotrajne erekcije, ki so sicer minile same od sebe. V dvajsetih letih je prenehal s kajenjem in takrat ni bilo težav z erekcijami. Moški tudi sicer ni imel nobenih psihiatričnih diagnoz in ni jemal zdravil.

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  04 .03. 2020 ob  10: 59
-1
Ko pa jo zlorabljajo marihuano, alkohol in cigarete na Gostinski šoli v Izoli...to nobenega ne zanima. Niti policije, niti staršev in še manj CSD ! Toliko o bodočih narkomanih, ki se pripravljajo na lepo prihodnost. Pol ti taisti pridejo še razbijat zasebno lastnino, ker ko spijejo alkohol in se zadrogirajo ne vedo več kaj počnejo in pol, ko pridejo na sodišča...so bili neprištevni in oproščeni vseh obtožb ?!?!?!?!?!?! Pol pa, ko ti taisti grozijo in se postaviš zase....pa te kr naenkrat začne preganjat tožilstvo ! Kaj hočete še odškodnino za polomljen zobek jQuery112306142805913238758_1583315392247? GREMO NA SODIŠČE ! Pa da vidimo starše kako bodo odreagirali na dejstva, da so njihovi otroci narkomani !!! TO TI JE GOSTINSKA ŠOLA V IZOLI NARKOLANDIJA !!
ManofSteel |  04 .03. 2020 ob  10: 53
ko imaš Žveplo v glavi...trosiš bedarije. tako nekak funkcionira...najbrž jo tudi nisi nikoli kadil, kajne ? Vidš, jaz pa trdim, da je alkohol več kot trda droga. Od marihuane se ne izobličiš v licu, tako kot od alkohola...kar pove že veliko. In organi od nekoga, ki samo kadi marihuano so popolnoma zdravi za razliko od tistega, ki pije alkohol v isti meri ! Samo v tvoji glavi je nekaj hudo narobe...bwahahahahaha
žveplo |  04 .03. 2020 ob  10: 40
-2
No pa naj še kdo reče da marihuana ni "TRDA" droga.