PRVI MOŠKI NA SVETU, KI MU JE PENIS ZRASEL NA ROKI: "Nekega dne mi je samo odpadel" (VIDEO)

Svet

Skoraj neverjetna zgodba prihaja iz Thetforda v Veliki Britaniji. 47-letni Malcolm MacDonald je zaradi infekcije leta 2014 izgubil penis. Londonski zdravniki so mu naredili novega, ki pa ga je nosil na roki. Že leta 2018 bi mu ga morali presaditi na pravo mesto, vendar zaradi zdravstvenih težav to ni bilo mogoče. Sedaj se je vpisal v zgodovino kot prvi človek, ki so mu presadili penis z roke na pravo mesto.

Kirurgi so vzeli del MacDonaldove kože z roke in jo zavili v obliko penisa. Nato so ustvarili sečevod in inštalirali dve cevi, da bi lahko mehansko ustvarili erekcijo. Tako ustvarjen nov penis so pripojili na podlaket Britanca, kjer je kar nekaj let rasel, dokler ni bil pripravljen za operacijo in presaditev na pravo mesto.

47-letnik je penis izgubil leta 2014, ko se je boril s hudo obliko infekcije. Najprej so mu počrnili prsti na rokah in nogah ter odpadli, nato pa je enaka usoda doletela še njegovo spolovilo. "Vedel sem, kaj se bo zgodilo. Šel sem skozi vse faze obupa. Nekega dne sem ga samo pobral s tal in ga vrgel v smeti," je za medije povedal Britanec.

Novi penis, ki ga je toliko let nosil na roki, je seveda skrival pred javnostjo. Večino časa je nosil dolge rokave. Če pa je kdo vprašal, kaj ima pod rokavom, je rekel, da ves čas nosi s seboj diktafon.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija