PRVI DERBI DOMAČE SEZONE NA NOVEM BAZENU: Na Bonifiko prihajajo večni tekmeci Koprčanov

Koper

Premierna uradna tekma Vaterpolo društva Koper Primorska v novi sezoni slovenskih državnih tekmovanj bo na vrti že jutri zvečer, ko bo nov bazen na Bonifiki gostil prvi polfinalni obračun tekmovanja za Pokal Slovenije. V nov koprski mestni bazen ob 20. uri prihaja večni koprski tekmec – kranjski Triglav.

Koprčani bodo poskusili napraviti vse, da v pravkar odprtem bazenskem kompleksu prvič zmagajo in si po možnosti tudi priborijo čim višjo prednost pred povratno tekmo. A se obenem vsi v primorskem taboru dobro zavedajo, da se bo potrebno proti kranjski ekipi potruditi še bolj kot so se na dosedanjih temah mednarodne A2 Regionalne vaterpolo lige.

Navijači pa upajo, da se bo koprskim vaterpolistom spet odprlo v napadu, saj jim po spodbudnem začetku mednarodne sezone na zadnjih dveh tekmah ni šlo najbolje. Seveda bo ob izdatni podpri s tribun vse skupaj še precej lažje.  Zato VD Koper Primorska vabi vse ljubitelje športa, občane in še posebej študente Univerze na Primorskem, da jutri pridejo glasno podpret koprske vaterpoliste, vstopnine ni.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija