PROMET SE UMIRJA: Na istrskih mejnih prehodih še čakanje

Piran

Pozno popoldne se je promet proti Hrvaški in Avstriji umiril, na avtocestah ni več zastojev, gneča pa je še na glavnih cestah proti mejnima prehodoma Dragonja in Sečovlje. Na teh dveh prehodih in na Gruškovju je še podaljšana čakalna doba.

Kot kažejo podatki prometnoinformacijskega centra za državne ceste, je zastoj na cestah Seča-Sečovlje in Šmarje-Dragonja.

Osebna vozila na mejnih prehodih Sečovlje in Dragonja za izstop iz države čakajo 30 minut, na prehodu Gruškovje pa za vstop v državo uro in 20 minut ter za izstop 30 minut.

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.

promet |  11 .07. 2018 ob  12: 32
nič se ne umirja............
Kaj pa domačini  |  07 .07. 2018 ob  22: 51
A mi ne čakamo? Ja, na lokalne oblasti, da omejijo promet po stranskih cestah, ker vsepovsod že lezejo ven tile turisti.
Neka cekaju |  07 .07. 2018 ob  20: 56
pac varujemo meje!