PRODAJALKA RAZKRIVA: To je posebno darilo, ki ga moški, ki varajo, kupijo ženam in ljubicam za božič (VIDEO)

Trendi

Prodajalka v Chanelovi parfumeriji, Shannon Hill, je za Mirror povedala, da njene sodelavke zmeraj vedo, kdaj je kupec moški, ki vara. Pred božičem si ti moški zmeraj omislijo posebno darilo.

Shannon je Chanelovi parfumeriji začela delati, ko je imela 19 let, zato pravi, se je skozi dolga leta prakse naučila prepoznavati vrste kupcev, vključno z moškimi, ki varajo svoje žene.

"Imam kratko zgodbo, majhno zanimivost, če želite, o tem, kaj kupujejo možje ne samo svojim ženam, ampak tudi ljubicam," je povedala na TikToku. Trgovina, v kateri dela, spremlja in hrani podatke o vseh dosedanjih nakupih posameznih žensk. Po tem spisku izbirajo darila tudi njihovi možje.

Povedala pa je tudi, da se pogosto zgodi, da nekateri moški izberejo isti parfum za svojo ženo in ljubico, razlog za to pa naj bi bil povsem enostaven, ker ne želijo, da ljubica diši drugače in bi jih zato žene lahko razkrinkale.

Pa še eno zanimivost je razkrila Shannon, moški za ljubice in žene kupujejo Coco Mademoiselle, za matere Chanel 5, nikoli pa ne kupijo Chance.

Kot je v komentarjih povedala uporabnica, se je podobno dogajalo, ko je delala v trgovini z nakitom – za žene in ljubice so kupovali enako darilo. Druga pa je povedala, da je od moža dobila darilo, ki je bilo namenjeno njegovi ljubici – takoj je vedela, ker ne nosi puloverjev velikosti XS.

@shannonhillnews It’s tea time ladies! ???? #storytime #holidayseason #fyp #cheatinghusbands ♬ original sound - Shannon Hill

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija