PRIZOR NA PLAŽI ŠOKIRAL KOPALCE: To je plavalo v morju (FOTO)

Svet

Na plaži Karma v Zadru je zjutraj kopalce pričakal nič kaj prijeten prizor. Ko je 32-letna D. M. s 7-letno hčerko prišla na plažo je opazila poginulo podgano, ki je plavala v plitvini. "Na srečo je bila hči na kopnem, v morju je bilo le nekaj ljudi. Nato sta priplavali še dve trupli podgan," je za Večernji list povedala bralka.

V bližini je bilo tudi nekaj italijanskih turistov, ki so bili nad prizorom dobesedno osupli.

Kopalci so poklicali komunalne službe mesta Zadar. Pravijo, da je trajalo več kot pol ure, da so prispeli iz veterinarske postaje. Na plažo so priplavale skupno štiri mrtve podgane. Video si lahko ogledate TUKAJ.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
manemebasat |  24 .08. 2022 ob  00: 09
Joooj groza, morje izcrpat, prefiltrirat, dezinficirat in deratizirat in natocit spet na isto mesto. Do takrat pa vsi maske gor, ustavit gospodarstvo, medebojne razdalje, podvojit financiranje raznih bebcev ala Mario in Milan, cepit otroke proti steklini in uvest policijsko uro do konca kopalne sezone.
vseved |  23 .08. 2022 ob  11: 21
še podgane bežijo iz Zadra.
foresht |  23 .08. 2022 ob  08: 50
a te opečejo ob kontaktu z kožo ? so invazivna sorta ?
Pesceserra |  23 .08. 2022 ob  07: 38
V ljubljani na šubičevi je polno takih v eni bajti.
Piero Panin |  22 .08. 2022 ob  21: 55
Je vidu kdo scurka gazit po soli?
Vidu sem ta trik nisem pa se preprical ce deluje
zoran13 |  22 .08. 2022 ob  20: 19
Pri nas v Izoli je bila več dni povožena velika podgana neposredno pred vrtcem Mavrica in kakšnih 10 metrov pred njihovo kuhinjo, na cesti Oktobrske revolucije kakšnih 30 metrov od Zdravstvenega doma, med drugim pa imamo v Livadah tudi vsa leta invazijo ščurkov , pa nihče ne poroča o takšnih dogodkih, ko zvečer dobesedno vrvi iz kanalizacije. To je problem, ko vdirajo v stanovanja, pa Komunala poroča, da je bilo zaplinjenje in je sedaj vse v najlepšem redu. Kolikor ne verjamete, pridite pod večer v Livade, pa boste lahko opazovali beg ščurkov v kanalizacijske jaške in iz njih. Kljub njihovi škodljivosti pa se za to nihče ne sekira, da o drugih stvareh niti ne kaže izgubljati besed...
Pjero Shriba |  22 .08. 2022 ob  17: 46
Še ena novica iz serije:

Katastrofa zgodoviskih raszežnosti v slovenskem morju!
Invazija podgan v Istri.