PRIZOR IZ GROZLJIVKE PRESTRAŠIL ZAKONCA: Odkritje, kaj je "dlakava žoga" v stropu, pa ju je povsem šokiralo! (VIDEO)

Svet

Par na Kitajskem je prestrašil prizor, ki bi bil lahko vzet naravnost iz grozljivke. Na stropu v svojem domu sta opazila srhljivo "dlakavo žogo". Prestrašena sta nato ugotovila še bolj pretresljivo resnico  bila je njuna hči.

Kot sta ugotovila zakonca, se je njuna hči z glavo zataknila v luknjo, ki jo je našla na tleh dnevne sobe v prvem nadstropju njihovega doma. Luknja je bila narejena za namestitev odzračevalnika klimatske naprave. Deklica je iz radovednosti v luknjo vtaknila glavo, a ni računalo na to, da se bo ta zataknila.

Starša sta na pomoč poklicala gasilce. Ti so otroku na glavo nanesli rastlinsko olje in jo potegnili iz luknje. Med reševanjem se je deklica pritoževala, da jo boli nos, a v intervenciji ni utrpela nobene poškodbe, je pokazal zdravniški pregled.

Zanimiv je še podatek, da so starši na pomoč poklicali šele eno uro po tem, ko je deklica obtičala v luknji, gasilci pa so za reševanje porabili še 40 minut, piše Daily star. Otrok je tako z glavo navzdol v luknji čakal več kot uro in pol

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija