PRIŠLI SO MU IZKLOPIT ELEKTRIKO, ZATO JE NANJE VRGEL BOMBO: Vsi trije delavci poškodovani, eden v kritičnem stanju

Kronika

Hrvaška policija je danes v Pakracu v zahodni Slavoniji prijela 71-letnika, ki naj bi vrgel ročno bombo na tri delavce hrvaškega elektrogospodarstva (Hep), ki so mu prišli izklopit elektriko, poročajo hrvaški mediji. V eksploziji so bili ranjeni vsi trije delavci. Enega so v kritičnem stanju prepeljali v bolnišnico v Zagrebu.

Fotografiji sta simbolični.

Incident se je zgodil nekaj po 9. uri zjutraj, ko je 71-letnik vrgel eksplozivno napravo na delavce Hepa, stare 52, 53 in 55 let, ki so mu prišli izklopit elektriko. Nato se je zaprl v hišo, a ga je policiji uspelo prijeti, navaja novičarski portal index.hr.

Medtem so iz Hepa v sporočilu za javnost potrdili, da so imeli napadeni delavci nalogo izklopiti elektriko 71-letniku. Ob tem so ostro obsodili nasilje nad svojimi uslužbenci.

Kot je za index.hr povedala direktorica bolnišnice v Pakracu Marina Major, je stanje dveh ranjenih delavcev stabilno, čeprav imata več poškodb zaradi drobcev bombe. Življenje tretjega delavca je v nevarnosti in so ga prepeljali v bolnišnico v Zagreb, je dejala. Po neuradnih informacijah naj bi imel hujše poškodbe glave in trebuha.

Policija nadaljuje preiskavo o okoliščinah dogodka. Potrdili so, da so bile v eksploziji bombe poškodovane tudi hiše v soseščini.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija