PRIPRAVE NA PRVOMAJSKE PIKNIKE V POLNEM TEKU: V Spodnjih Škofijah ukradli žar, v Bertokih priredili generalko

Kronika

Policisti Policijske uprave (PU) Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 47 nujnih primerih in na številko 113 prejeli 219 klicev. Obravnavali so deset prometnih nesreč, v katerih je nastala premoženjska škoda, in zasegli eno vozilo. S področja kriminalitete so obravnavali en vlom in eno tatvino. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali trikrat, obravnavali so tudi tri požare, med katerimi tudi večji požar v gozdu med Kastelcem in Petrinjami, o katerem smo že obsežneje že poročali.

Fotografija je simbolična. 

V Spodnjih Škofijah je nekdo ukradel večji gostinski žar, vreden 500 evrov. Ponoči pa je v Pradah nekdo vlomil v hišo. Lastnica ga je zalotila, vendar je pobegnil. Ukradel je zlatnino in gotovino.

Popoldan so policisti v Portorožu ustavili 22-letnega voznika mopeda, ki ne poseduje veljavnega vozniškega dovoljenja. Moped so mu zasegli, sledi mu obdolžilni predlog.

Zvečer so policisti dobili obvestilo, da se v Bertokih druži več oseb. Policisti so na kraju identificirali sedem oseb iz Kopra in okolice. Zoper vse osebe bo zaradi kršitve Odloka o začasni splošni prepovedi gibanja in zbiranju ljudi na javnih mestih in površinah v Sloveniji podan predlog za uvedbo postopka o prekršku.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija