PRINC HARRY IN MEGHAN ZAČENJATA SVOJI HOLLYWOODSKI KARIERI: Podpisala sta pogodbo z Netflixom

Svet

Princ Harry in njegova soproga Meghan Markle sta z današnjim podpisom pogodbe z Netflixom uradno začela svoji novi hollywoodski karieri. Z velikanom pretočnih vsebin bosta sodelovala pri nastajanju vrste oddaj, v nekaterih se bosta morda celo pojavila.

"Osredotočila se bova na ustvarjanje vsebin, ki obveščajo, a tudi vlivajo upanje," sta dejala princ Harry in vojvodinja sussekška. "Ustvarjanje navdihujočih družinskih oddaj je prav tako pomembno za naju kot nova partnerja," sta dodala.

Prvi mož Netflixa Ted Sarandos je dejal, da je neverjetno ponosen, ker si je kraljevi par za svoj "ustvarjalni dom" izbral njihovo družbo.

Večletna pogodba vključuje dokumentarce, dokumentarne serije, igrane filme in otroške oddaje, poroča BBC. Finančne plati pogodbe niso razkrili.

Harry in Meghan sta se pred pol leta odpovedala življenju na britanskem kraljevem dvoru in se preselila v Kalifornijo. Ukvarjata se z več projekti, se pa nekdanja zvezda serije Nepremagljivi dvojec menda ne namerava vrniti v igralske vode. Par, ki ima leto dni starega sina Archieja, se je nedavno preselil v Santa Barbaro.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija