PRIMOREC TRPEČEGA MAČKA ODPELJAL K VETERINARJU: Ta policijo obvestil o primeru mučenja živali

Kronika

Včeraj popoldne je domačin iz okolice Sežane pripeljal k veterinarju mačka, ki je bil ustreljen. V podkožju je imel dva izstrelka zračne puške. Veterinar je obvestil policiste, ki obravnavajo kaznivo dejanje mučenja živali in ugotavljajo okoliščine, so sporočili s Policijske uprave (PU) Koper. 

Fotografiji sta simbolični.

Policisti PU Koper so v zadnjih 24 urah intervenirali v 42 nujnih primerih in na številko 113 skupno prejeli 150 klicev. Obravnavali so šest prometnih nesreč z materialno škodo, zasegli so tri vozila. S področja kriminalitete so obravnavali tatvini in vlom. Zaradi kršitev javnega reda in miru so intervenirali v 13 primerih.

V Kopru so policisti zasegli dva skuterja, ker presegata konstrukcijsko določeno maksimalno hitrost. Voznikoma iz okolice Kopra sledi obdolžilni predlog.

Včeraj popoldan so policisti v Luciji zasegli osebni avto 27-letniku iz Škofljice, ker nima veljavnega vozniškega dovoljenja.

V Izoli je nekdo ukradel električni skiro, črne barve, znamke Speed Pro, vreden 400 evrov.

Ilegalne migracije

Na območju PU Koper so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 90 ilegalnih migrantov. Poleg tega je 40 oseb, prijetih na območju Policijske postaje (PP) Ilirska Bistrica, v obravnavo prevzela PU Ljubljana. Obravnavani po enotah na PU Koper: PP Ilirska Bistrica 86 in PP Kozina štiri, od tega je bilo 81 Afganistancev in devet Pakistancev. PU Ljubljana je prevzela 39 Afganistancev in enega Pakistanca.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
Komšo |  14 .10. 2020 ob  20: 39
@Sandi, sorry za tvojega mačka, držim pesti da bo vse v redu.
Sandi |  14 .10. 2020 ob  17: 36
Sicer ne piše prav...trpinčenje mačka ni prijavil veterinar, ampak jaz, je to moj maček...pa še odgovor temu Komšo-tu...ne ni plenil perjad, če je hodil na njihov vrt pa ne vem, ni pa to razlog, da na njega strelja...
Komšo |  14 .10. 2020 ob  11: 29
-3
Najbrž mu je (ali pa njej), vztrajno prihajala na vrt se pokenjat, ali pa plenit perjad, pa jo je. Se dogaja.
Kristjan |  13 .10. 2020 ob  18: 55
10
Proklet izmecek. Upam da ti karma vrne vso muko mačka