PRIMORCI VEDNO BOLJ NAKLONJENI HIBRIDNIM VOZILOM: Bi bili tudi vi radi "hibridno srečni"?

Koper

V Avto Centru Jereb Izola se od leta 2021 poslavljajo pozitivno naravnani, saj se vedno več strank odloča za hibridna vozila. "Primorci so hibride odlično sprejeli, kar se kaže v najvišjem tržnem deležu hibridnih vozil v Sloveniji."

Toyota vam ponuja "hibridno srečo". Kako je ne bi, ko pa je pozitivnih lastnosti nove generacije Toyotinih hibridnih vozil zares veliko: od velike obstojnosti, prijetnosti v vožnji, znižanih stroškov pri servisiranju ter manj izpuščenih emisij v okolje. Opažajo, da so prebivalci obalno-kraške regije zelo ozaveščeni in trajnostno naravnani.

"Lastniki Toyotinih hibridnih vozil so bolj zadovoljni," potrjujejo mnoge izkušnje. Nič čudnega, saj lahko s Toyotinim hibridom na električni pogon vozijo več kot 50 odstotkov časa!

Zaposlenim v Avto Centru Jereb veliko pomeni zadovoljstvo njihovih kupcev, v vseh segmentih: "Veseli nas, da smo za vizijo, vztrajnost in prijaznost bili več let zapored nagrajeni z najvišjim priznanjem 'Ichiban'."

V Avto Centru Jereb ponujajo veliko izbiro hibridnih vozil, vse od Yarisa, Corolle, Rav4 do novega Yarisa Crossa.

Pri nakupu vozil Toyota boste prejeli:

- 10 let jamstva na hibridno baterijo,

- do 10 let Toyota Relax jamstva,

- Easy financiranja …

Stopite iz okvirjev. Prepustite se novemu. Bodite zgled. Živite spremembe s Toyoto hibrid.

Prijazni in strokovni prodajalci vas čakajo v Toyotinem salonu v Avto Centru Jereb v Izoli (Polje 9B). Za več informacij jih lahko pokličete tudi na telefonsko številko 05 616 80 01.

Deli novico: