PRIMER, KI DELI MNENJA: Je bil za skorajšnjo nesrečo kriv voznik ali peška? (VIDEO, ANKETA)

Kronika

Po družbenih omrežjih je zaokrožil videoposnetek iz Splita, ki prikazuje peško, ki se je zadnji trenutek izognila hudi nesreči. Šlo je za centimetre. Na srečo do trčenja ni prišlo, nam pa ta situacija lahko služi kot opomnik, da moramo biti vsi udeleženci v prometu, vozniki in pešci, izredno previdni.

Križišče pri nakupovalnem centru Joker v Splitu je mnogim domačinom dobro znano. Zaradi več pasov morajo imeti vsi pešci oči tako rekoč na pecljih, da bi lahko varno prečkali cesto, je poročal portal slobodnadalmacija.hr.

A vsakemu se kdaj zgodi, da se spozabi ali pa mu misli kam zbežijo in skuša prečkati cesto brez standardnega pogleda levo-desno-levo.

Prav to se je zgodilo peški, ki se je za pičlih nekaj centimetrov izognila usodnemu srečanju z avtomobilom. Preden je zakorakala na prehod za pešce namreč ni dvakrat pogledala, ali je prehod varen.

Opasna situacija

Vaš komentar ove situacije na pješačkom prijelazu?

Objavil/a Prometne zgode i nezgode dne Sreda, 22. december 2021

Posnetek se je razširil v hrvaški Facebook skupini "Prometne zgode i nezgode" in mnogi se sprašujejo, kdo je kriv za skorajšnjo nesrečo, ki bi bila lahko za peško usodna.

Kaj pa menite vi? Odgovorite v spodnji anketi.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija
ManofSteel |  23 .12. 2021 ob  12: 09
-3
Koga boli k.... za SplitjQuery1123020236865375517032_1640257709892?