PRILAGODITEV NA PODNEBNE SPREMEMBE V OBMOČJIH NATURA 2000: Povejte svoje mnenje in pomagajte ohraniti habitate

Koper

V sklopu projekta ECO-SMART se želijo povezati z interesnimi skupinami znotraj lokalne skupnosti in ugotoviti interese ter potrebe po usposabljanju o vsebinah, ki jih projekt obravnava. Poleg Znanstveno-raziskovalnega središča (ZRS) Koper pri projektu sodelujejo še Dežela Benečija, Občina Tržič, Univerza v Padovi in Regionalni razvojni center Koper. V veliko pomoč jim bo, če boste izpolnili anketo, ki so jo pripravili v ta namen.

Cilj projekta ECO-SMART (Tržišče ekosistemskih storitev za napredno politiko zaščite območij NATURA 2000, Program sodelovanja Interreg V-A Italija-Slovenija 2014-2020) je oceniti in promovirati ekosistemske storitve ter njihovo ekonomsko vrednotenje. S projektom želijo oblikovati plan prilagajanja na podnebne spremembe za posamezna območja Natura 2000 v Sloveniji in Italiji. Gre za projekt, s katerim bodo okrepili odpornost teritorija in izboljšali stopnjo ohranjenosti habitatov na izbranih območjih.

Ker si partnerji projekta prizadevajo za čim boljšo učinkovitost sodelovanja z vsemi interesnimi skupinami v lokalni skupnosti, vas vabijo, da s klikom na spodnjo povezavo izpolnite anketo in jo posredujete tudi vašim sodelavcem oziroma vsem, za katere menite, da bi jih to zanimalo.

Povezava do ankete: https://1ka.arnes.si/a/2984

Deli novico: