Prijave na Simbiozo le še danes!

Slovenija

Prihodnji teden, od 25. do 29. oktobra, se bo že tretjič odvila največja medgeneracijska akcija – Simbioza. Prostovoljski projekt Simbioza se bo letos v takšni obliki odvijal zadnjič. Zato ekipa Simbioze sporoča vsem, ki ste se želeli udeležiti delavnic, in tudi tistim, ki bi želeli svoje znanje računalništva predajati starejšim, da je prijava mogoča le še danes, 15. oktobra, preko telefonske številke 040 940 888 ali spletne strani www.simbioza.eu.

"Po dveh uspešnih letih lahko rečemo, da v tretje ponujamo kakovostna računalniška izobraževanja. Poleg osnov uporabe računalnika in mobilne telefonije se starejši lahko spoznajo z internetom, e-pošto in tudi Facebookom, prek katerega mnogi ohranjajo stike tudi v bodoče. Na nekaterih lokacijah starejšim letos predstavljamo tudi najsodobnejše trende – tablične računalnike. Letošnje leto pa je posebno in prelomno tudi zato, ker Simbioza dobiva trajnostni značaj," letošnje aktivnosti povzema Ana Pleško, vodja projekta.

Številne dobre izkušnje tako tečajnikov kot prostovoljcev botrujejo temu, da so se mnogi tudi letos odločili sodelovati. Vse tiste, ki svoje prijave še niso oddali, ekipa Simbioze vabi, da izkoristijo to brezplačno možnost in se prijavijo. Prijave so odprte le še danes, kot rečeno, pa jih zbirajo preko telefonske številke 040 940 888 ali spletne strani www.simbioza.eu.