PRIHRANITE PRI ZOBOZDRAVSTVENIH STORITVAH: V Dentivi nudijo popust na vse protetične storitve

Koper

DENTIVA zobozdravstvo Koper d.o.o. je zasebna zobozdravstvena ordinacija na Ferrarski ulici 30, v kateri za vaše zdravje poskrbita dr. dent. med. Iva Đorđević in asistent Damir Marinković z večletnimi izkušnjami ter kompetencami. Slednje pomeni, da je vaš nasmeh zagotovljen. V mesecu februarju vas čaka odličen popust na vse protetične storitve, zato ne zamudite edinstvene akcije in si podarite čudovit nasmeh.  

V DENTIVI deluje majhen, a topel kolektiv. Njihova pot v zasebniške vode se je začela leta 2017 v Ankaranu, kjer so odprli zasebno zobozdravstveno ordinacijo. Nato so se odločili svojo dejavnost preseliti v Koper. Zdaj se nahajajo na Ferrarski ulici 30 (poslovni objekt Barka), poleg Luke Koper.

Ves ta čas je zadovoljstvo pacientk in pacientov postavljeno na vrh njihovih prioritet, saj se zavedajo, da obisk zobozdravnika marsikomu predstavlja nelagodno izkušnjo, bodisi zaradi slabih izkušenj iz mladosti bodisi zaradi že formiranega splošnega mnenja, da bo "pri zobarju hudo".

dr. dent. med. Iva Đorđević

S tem namenom si vztrajno prizadevajo, da vsaki posameznici in posamezniku prisluhnejo ter obravnavo prilagodijo njenim oziroma njegovim željam, seveda v okviru strokovnih zmožnosti. Stremijo k razbitju mita, da "pri zobarju vedno mora boleti" in zato vsako pacientko in vsakega pacienta obravnavajo kar se da nežno.

Za čim bolj lagodno počutje svojih strank nudijo brezbolečinsko zdravljenje s pomočjo varnih in učinkovitih anestetikov.

Pripravili so odlično akcijo, ki bo trajala do konca februarja! Tako vam ponujajo 20 odstotkov popusta na vse protetične storitve (mostički, proteze, luske in podobno). Ker so zasebna ambulanta brez koncesije upajo, da bo takšna akcija vsaj določenemu delu prebivalstva na Obali (morda tudi širše) pomagala do zobozdravstvenih storitev.

Vabijo vas, da jih obiščete v prostorih njihove ambulante na Ferrarski ulici 30 v Kopru in poskrbite za vaše zdravje ter nasmeh po najugodnejših cenah. Ne le, da boste vrhunske zobozdravstvene storitve plačali 20 odstotkov manj, prvi pregled pri njih je popolnoma brezplačen in brez kakršnekoli obveznosti nadaljnjega zdravljenja.

Pokličite jih na telefonsko številko 041 47 47 37 in rezervirajte svoj brezplačni pregled.

V DENTIVI se veselijo vašega obiska.