PRIHAJA GORSKI KOLESARSKI MARATON SLAVNIK: Spremljal ga bo pester program (FOTO in VIDEO)

Slovenija

5. maja bo na maratonu MTB Slavnik pri vaškem domu v Hrpeljah živahno ves dan. Poleg tekmovanja, ki se ga bo udeležilo preko 500 kolesarjev, se bo odvijal pester spremljevalni program. Iz loncev bo dišalo po dobrotah, odvijal se bo festival lokalnih mikropivovarjev, poskrbljeno pa bo tudi za glasbo in odrski program.

Že v soboto, 4. maja, se bo pred Hotelom Admiral v sklopu Pašta fešte odvijal expo partnerjev razstavljavcev, ob 17. uri pa se boste lahko peš odpravili na voden pohod po Naravoslovni zgodovinski učni poti Hrpelje. Poleg neokrnjene narave ponuja številne zanimivosti in skrite kotičke, vodnik pa bo razkril še marsikakšno zanimivost.

V nedeljo bodo najmlajši tradicionalno uživali na brezplačnem mini MTB poligonu, ki bo postavljen v sklopu prizorišča. Udeleženci 7-kilometrske trase in ostali otroci se bodo lahko pomerili v mini zabavnem tekmovanju, kjer bodo na koncu vsi zmagovalci. Čaka jih tudi sladko presenečenje.

Za glasbene vložke bo poskrbel Marko Hrabar, za dobrote iz kotlov pa TD Rodik, TD Dimnice Slivje, ŠKTD Ocizla, Ločanske ulce iz Velikih Loč, Hostel Pliskovica in Občina Hrpelje-Kozina. Okušali boste piva lokalnih mikropivovarjev. Stojnice bodo ponujale lokalne dobrote, predstavila pa se bodo tudi nekatera lokalna društva. Nastopila bo Brkinska godba 2000, ki se bo zatem udeležila še 25. Revije kraških godb ob 16. uri v Kulturnem domu v Hrpeljah.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija