PRIČAKUJTE PLOHE IN NEVIHTE: Nekatere bodo lahko močnejše

Slovenija

Danes bo spremenljivo do pretežno oblačno. Že dopoldne bodo krajevne plohe in nevihte predvsem v južni Sloveniji, sredi dneva in popoldne tudi drugod. Nekatere bodo lahko močnejše. Najvišje dnevne temperature bodo od 21 do 27 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje.

Ponoči bo oblačno, občasno bo še deževalo, predvsem na Primorskem bodo tudi krajevne nevihte. Najnižje jutranje temperature bodo od 11 do 17 stopinj Celzija. V ponedeljek bo pretežno oblačno, občasno bo deževalo, več dežja bo v vzhodni Sloveniji. Najvišje dnevne temperature bodo od 17 do 22 stopinj Celzija.

Obeti: V torek bo pretežno oblačno, občasno bodo manjše, krajevne padavine. Tudi v sredo bo še prevladovalo pretežno oblačno vreme z občasnimi padavinami.

Vremenska slika: Nad vzhodno Evropo in Balkanom je plitvo ciklonsko območje. Od zahoda se nam bliža višinsko jedro hladnega in vlažnega zraka, ki se bo s svojim središčem južno od nas pomikalo proti vzhodu.

Napoved za sosednje pokrajine: Pooblačilo se bo, nastajale bodo krajevne plohe in nevihte. V ponedeljek bo prevladovalo oblačno vreme z občasnimi padavinami, deloma nevihtami.

Biovreme: Danes in v ponedeljek bo vpliv vremena na počutje ljudi zmerno obremenilen, občutljivi ljudje bodo imeli manjše vremensko pogojene težave.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija