PRI PAGU NAŠLI TRUPLO MLADENIČA: Je padel z 'jet-skija'?

Kronika

27-letnik se je v ponedeljek popoldne z 'jet-skijem' podal na pot iz Novega Vinodolskega proti plaži Zrće na otoku Pagu. Nazadnje se je prijateljem in družini javil v ponedeljek ob 20. uri, nato so z njim izgubili stik. Truplo 27-letnega Hrvata so našli včeraj pozno popoldne.

Iskalna akcija za 27-letnikom se je na morju začela včeraj zjutraj, njegovo truplo pa so našli ob 18.05 približno miljo severno od zaliva Gorička, so sporočili s hrvaškega ministrstva za morje, promet in infrastrukturo.

Da pogrešajo mladeniča, je prijavila njegova družina. Med iskalno akcijo so najprej našli zapuščen 'jet-ski', v katerem so bile osebne stvari pogrešanega, manjkal je le ključ za vžig plovila, ki pa ga je moral glede na pravila imeti pripetega na zapestnico. Zato predpostavljajo, da je 27-letnik v nekem trenutku po vsej verjetnosti padel v morje.

Komentiraj

Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. Uredništvo si pridržuje pravico do izbrisa komentarjev, ki žalijo, javno spodbujajo sovraštvo, razdor ali nestrpnost, so prekomerno obsceni, oglašujejo, na kakršenkoli način kršijo zakonodajo Republike Slovenije ali huje kršijo splošne pogoje uporabe spletnega portala.

@Justino |  11 .07. 2018 ob  12: 23
Pismo, sele danes opazam, kako si ti genialno bitje... vse ves! se preden se zgodi verjetno. Ali imas mnogo izkusenj, cudno da si do sedaj prezivel.
Justino |  11 .07. 2018 ob  12: 04
-2
alko in travca morda koka kriv najbrž ni sam ampak kdo drugi.