PRI MEDVODAH ZAGORELO GOSPODARSKO POSLOPJE: Del stavbe se je porušil, vse živali so rešili (FOTO)

Kronika

V Zavrhu pod Šmarno goro je okoli 13. ure prišlo do požara na kmetijskem objektu. Na kraju posredujejo gasilci, cesta pa je zaradi velikega števila intervencijskih ekip trenutno zaprta, zato Občina Medvode občane prosi, da za dostop do naselja uporabijo spodnjo cesto, ki pelje po gozdu.

Policija je ob 17.30 sporočila, da zaradi velikega obsega pogorišča zagotavljajo požarno varnost, požar pa da še ni v celoti pogašen. Z ogledom bodo začeli, ko bodo vzpostavljeni pogoji za varno delo, kar bo predvidoma jutri.

Vzrok za požar še ni znan, je pa v njem nastala velika gospodarska škoda, saj je pogorelo celotno ostrešje večjega gospodarskega poslopja, na katerem je bila tudi sončna elektrarna, del stavbe pa se je porušil

"Po do sedaj znanih podatkih v dogodku ni bil nihče poškodovan, prav tako so bile iz poslopja rešene vse živali, ki prav tako niso poškodovane. Vse okoliške prebivalce naprošamo naj se ne približujejo objektu, naj ne ovirajo dela interventnih služb, nevarnosti razširjanja dima pa ni več," so še zapisali policisti.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija