PRI KOMAJ 25 LETIH IMA 22 OTROK! V načrtu jih je še več (FOTO, VIDEO)

Trendi

Verjetno si težko zamislite, da bi pri 25 letih imeli že za celi razred otrok. Kristina Ozturk velja za pravi fenomen, saj jih ima že več kot 20 in načrtuje jih še več!

Kristina je 25-letna Rusinja, ki je pred nekaj leti na počitnicah v Gruziji spoznala 57-letnega Galipa Ozturka, s katerim sta se takoj ujela. Zdaj živita v Gruziji, skupaj z majhno hčerko iz drugega Kristininega razmerja in enim od Galipovih devetih otrok. V domu pa skupaj živi kar 23 otrok. Njuna družina bi lahko kmalu postala največja družina na svetu.

Kristina ima pri komaj 25-ih letih že 22 otrok. Kako je to mogoče? Kristina je prvič postala mama pri 17-ih, ko je rodila deklico, ostalih 21 otrok pa je bilo rojenih s pomočjo nadomestnih mater. Par je med marcem in julijem 2021 za to porabil okoli 180.000 evrov.

A mladi mamici očitno 22 otrok še ni dovolj. V intervjuju za The Sun je razkrila, da jih je zagotovo v načrtu še več. "Načrtujem nosečnost, vendar ne zdaj, ker moram biti blizu svojih otrok. Težko je biti mama toliko otrokom v nosečnosti."

Seveda pa se pri Galipovem bogastvu par z vsakdanjim življenjem ne spopada sam. V njunem domu živi še 16 varušk, ki pomagajo pri dojenčkih.

Deli novico:

Komentiraj

Za komentiranje je potrebna  Prijava  oz.  Registracija